Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 5 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 5 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и именно номерата с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в живота ни. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава, каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата.  

Число 17
Числото 17 е изключително интензивно и носещо голям обем емоции, но в двете крайности. Хората носещи го в рождената си дата са или в едната, като късмета ги съпътства през целия им земен път или в другата крайност – кармично обременени и емоционално изтощени. Това число е свързано с животинската нужда да изкараме на показ всичко, което таим в себе си, без да се замисляме особено за чувствата на околните. То носи силата да вдъхновява и подбутва човек към успеха, но в другата си крайност това число е способно да развали всичко и да създаде живот на неуверен и нещастен човек, който не успява да се пречупи пред обстоятелствата и да погледне света с положителен поглед. 

Число 18
Числото 18 носи вдъхновяваща енергия, която ни кара да се захванем с творческа дейност. Хората носещи това число в рождената си дата са артистични, интересни и чувствителни, изпитващи силната нужда да променят света около себе си, като го направят значително по-светъл и добър за хората. Числото 18 ни зарежда с решителност и воля да продължаваме напред и никога да не прекланяме глава пред трудностите.

Число 19
Числото 19 е магично и силно енергийно, то има способността бързо да ни зарежда с позитивизъм и желанието да изпробваме нови техники. Това число е пряко свързано с ‘’Новото начало’’, което е успяло да заличи цялата болка и е дало път на величествените ни мечти. Всяка промяна настъпваща при хората родени на 19-то число от месеца носи някаква поука и възможност да променим себе си и хората, които познаваме по най-правилния и красив начин. 

Числото 20
Числото 20 носи силата да ни изпраща поуки в моментите, в които действаме хаотично, без да сме успели да предвидим последствията от тези действия. Това число е свързано с мъдростта и втория шанс тогава, когато хората са поели в погрешна поска им се дава възможността да променят своя избор и да променят своите ходове. Хората, които носят това число в своята рождена дата са дипломатични, трудолюбиви и вечно опитващи се да балансират в трудните ситуации. За тях мирният диалог е на първо място и винаги стои пред емоциите. Тези хора са заредени със силата да наблюдават, анализират и вдъхновяват със своята мъдрост и интелигентност хората около себе си.