Дата на раждане 3 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 3 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на трето число от месеца

Качества
Хората родени на трето число са изключително смели и стремящи се винаги към победата. Може да се каже, че те са силно опиянени от властта и обичат да контролират ситуацията, не харесват хора, които се скатават и си губят времето в безсмислени действия. Тройките са дисциплинарни, упорити и не се страхуват да изискват онова, което желаят бързо да се случи. Тези хора са изпълнени с енергия, а тройката е онзи мощен мотор, който не им позволява да спират и да тъпчат безцелно на едно място. Ентусиазирани и смели те първо набелязват своя обект на желание, след което го преследват до дупка. 

Взаимоотношения
Тройките никога няма да бъдат с партньор, който ги подлъгва и носи някаква маска, защото хората родени на трето число от месеца знаят стойността си и никога няма да позволят някой да им губи времето. Тези хора носят силна енергия и са изключително земни, стремящи се към лидерство. Дори и в своите връзки те предпочитат да водят парада и да задават скоростта на своята половинка, което понякога би могло да бъде някак контролиращо и задушаващо за другия човек във връзката. Тройките търсят човек, който да бъде техен гръб и да ги пази тогава, когато те самите се впускат в най-яростните битки за надмощие и върховенство.

Цветове
Щастливите цветове за тройките са лилавото, както и  всички нюанси на синьото и розовото. Когато тройките са облечени с дрехи в тези цветове, те получават шанса да надмогнат вътрешните си притеснения и да се изправят директно срещу предизвикателствата. 

Бъдеще
Прекалено силният им характер често ги вкарва в неприятни ситуации, затова е важно да се научат кога могат да усилят темпото и кога просто трябва да го позабавят, за да не си навлекат неприятности. На моменти е по-добре да оставят гордостта си на заден план и да покажат на останалите колко чувствителни са всъщност, като се постараят да не бъдат толкова предизвикателни и избухливи.

Тройката е могъщо и силно число свързано с контрола и гоненото на успех във всяка сфера от живота, но истината е, че тези хора трябва да се научат да не преминават тънката граница на допустимото, ако искат да бъдат наистина щастливи и заобиколени от верни приятели.