Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 6 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 6 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и именно номерата с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в живота ни. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава, каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число, определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата. 

Число  21
Числото 21 е духовно число, изпращащо енергията на светлите ангели, което ни помага да сбъдваме своите най-съкровени мечти и да помагаме на останалите. То носи силни вибрации е свързано с любовта, чувствата, духовността и хармонията. Това е число е заредено с висша сила, която ни помага да постигнем успех във всяко начинание и да покажем на останалите своя борбен дух и сила. Хората носещи това число в рождената си дата са интелигентни, амбициозни, целеустремени и чувствителни, те могат да сътворят една нова Вселена, благодарение на своята силна мисъл и творчески подход.

Числото 22
Огледалният образ на двойката дава двойна сила на човека носещ го в своята рождена дата. Това число е свързано с погледа в бъдещето, силната интуиция и жажда за преобразяване. Това царствено число ни помага да погледнем над нещата и да открием невидимите сили и енергии, които ни помагат да се развиваме по-успешно. Числото ни зарежда със спокойствие, увереност и сигурност, че всяка промяна в живота ни носи положителен заряд и хармония. Числото 22 притежава мащабна сила и това е причината хората носещи го в своята рождена дата да бъдат изключително положителни, успешни и добре реализирани.

Число  23
Числото 23 е заредено със силна вяра и желанието да променим своето настояще, като използваме за целта всички свои силни качества. Хората носещи го в своята рождена дата никога не се огъват пред трудностите, защото са силно мотивирани да успеят на вяска цена. Те са амбициозни, силни, креативни и притежават способността лесно да се вписват във всяка компания. Забавни и харизматични, те бързо предават своята силна енергия и на останалите хора.

Число 24
Числото 24 е Божието число, което носи в себе си пророческата сила да виждаме онова, което е недостъпно за човешкото око. Хората, носещи го в своята рождена дата са силно интуитивни и успяват да вникнат на дълбоко в човешката душа. Тези хора лесно успяват да видят болката и огорчението само, когато погледнат някой човек вече знаят, какъв е най-подходящият мехлем, с който могат да излекуват раните на другите. Тези хора са лечители разполагащи със силата да подобрят бъдещето и да вложат цялата си енергия в едно наистина тежко начинание и то е да заразяват другите със своята доброта и любов. Тези хора обикновено успяват да получат всичко онова, което минава през мислите им достатъчно е само да си пожелаят силно нещо и то скоро се превръща в реалност.