Дата на раждане 6 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 6 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на шесто число от месеца

Качества
Хората родени на шесто число от месеца са умни, чаровни и водени от емоциите си. Те притежават солидно дар слово, а ръководещата планета на числото шест е Венера – планетата на страстта, емоциите и изпепеляващата любов. По душа романтични, по характер пиперливи, хората родени на това число са естети, които обичат да бъдат заобиколени от красиви неща, които да галят, както окото, така и душата им.

Шестиците обичат празненствата, шумните компании и сбирките, тъй като са перфектни домакини те не се притесняват да събират гости у дома и да им демонстрират своите кулинарни заложби. Шестиците обичат уюта на дома си, както и да влагат много средства в това да го направят стилен и красив. Тези хора са открити, искрени, почтени, романтични, верни, привлекателни и изключително пламенни.

Взаимоотношения
Хората родени на тази дата са добре балансирани и знаят какво точно искат да получат, както от живота, така и от хората около себе си. Когато се влюбят влагат цялата си душа в тази връзка и се опитват да изградят един приключенски романс, който никога да не свършва. Всеки човек роден на шести е истински късметлия, защото съдбата го е облагодетелствала с всички качества, които са нужни на един човек за да бъде съвършен и успешен.

Истината е, че тези хора действат като магнит за останалите и бързо успяват да впечатлят всеки със своето остроумие, природна интелигентност и силно излъчване. Въпреки че трудно успяват да запазят спокойствие и предпочитат да изкажат гласно онова, което мислят за другите, тези хора, шестиците се радват на солидното обожанието и вниманието на всеки  човек, който по някаква причина е станал част от живота им. С романтично сърце и изключително чувствителни, тяхната наивност не може да остане незабелязана и това е причината част от хората, с които ги среща съдбата, да се възползват от тези техни емоционални слабости.

Щастливи цветове
Щастливите цветове при шестиците са три и те са - небесно синьо, розово и златисто. Тези три цвята носят на шестиците изключителен късмет и когато облекат дрехи в тези цветове обикновено всичко при тях започва да се получава от първия път и по начина, по който са го планирали в мечтите си.

Бъдеще
Честни, прями и толкова истински, шестиците притежават една голяма слабост, която на моменти им пречи да бъдат щастливи. Тази слабост е свързана с тяхната отдаденост и вярност, която когато не е оценена тези хора бързо обличат дрехите на отмъщението и са способни да станат най-злите врагове, които човек някога е срещал.

Като цяло те са отдадени на любовта и на хората, на които държат, но до този момент, в който точката им на кипене не прелее, тогава в тях може да се всели най-жестокият и безмилостен звяр, който да им попречи да помислят трезво и да действат спокойно.

Шестиците всъщност са огледалото на съдбата и това, което получават, връщат в замяна, а когато са наранени те могат да изкарат на показ най мощните си оръжия, които почти винаги са свързани с някакви словесни жестоки похвати, чрез които да разконспирират враговете си. Прекалено темпераментни и чувствителни те се носят по вълните на своите чувства, което не винаги е най-печелившата стратегия за шестиците.