Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 7 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 7 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и номерата, с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в живота ни. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава, каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата.  

Число 25
Това число е заредено с интелигентност, класа и много стил. Хората родени на тази дата са комуникативни, лъчезарни и изключително мотивирани. Числото ни подтиква към промяна и достигане на едно по-високо ниво, като за целта ние сме подбутнати от съдбата да отстояваме своите принципи и да взимаме мащабни решения, от които зависи бъдещето много хора.

Това число е лидерско и определя характера на човек, като му дава силата да следва своите принципи и категорично да налага своите решения пред останалите. Това число е свързано с мъдростта и промяната, която ни позволява да загърбим всичко остаряло и вехто, като преминем на по-горните стъпала и докажем себе си пред света.

Число 26
Хората носещи това число в рождената си дата са пряко свързани със Земята и материалните блага. Тяхната мисия е да покажат на останалите, че допира до природата е от съществено значение за човешката свобода. Тези хора са практични, трудолюбиви и мисълта им е съсредоточена предимно върху днешния ден, но не и в далечното бъдеще. Тези хора черпят сили от заложените във времето традиции и обичаи, които се стремят да следват стриктно за да могат да се докоснат до своето минало чрез тях.

Това число е свързано с настоящето и с този момент, в който човек е застанал на кръстопът между хората и земята, като главната му цел е да пренасочи вниманието на останалите към природните красоти, които успяват да ни заредят духовно. Този човек е щедър, сърдечен и чувствителен, а числото 25 го насочва към един по-спокоен праведен и земен път в живота, но на моменти прекалено обвързан към материалното.

Число 27
Двойката и седмицата в нумерологията са свързани с хармонията, мъдростта, любовта, комуникацията, амбицията, сътрудничеството, концентрацията и силната интуиция, а обединени в едно те ни дават силата да намерим онова, което търсим и да покажем своята вътрешна свръх сила и пред останалите хора. Числото 27 ни подтиква да потърсим на първо място обичта и хармонията в себе си, след което да се обърнем и към заобикалящия ни свят. Хората родени на тази дата разполагат с голям обем информация и са изключително интелигентни, наблюдателни и разумни, те държат на спокойния диалог, както и на намирането на най-доброто решения без да влагаме силни емоции и излишно напрежение за тази цел.

Това число е обвързано с новото начало, което ще нареди бъдещето ни по възможно най-добрия начин за самите нас. Числото 27 е отражение на болезненото минало, което задължително трябва да изхвърлим и да продължим напред с гордо вдигната глава, очакващи онази промяна, която ще внесе щастие и светлина в нашите дни. Това число успява добре да балансира живота ни, като преобразува и най-големите пречки и трудности в добри възможности, които човек просто не бива да пропуска.

Число 28
Двойката и осмицата поотделно са свързани с изобилието, знанията, взаимодействието, стабилността и грижата към околните. Хората, носещи числото 28 в рождената си дата са зареди с Божествена енергия и силата да носят позитивно послание към тези, които страдат, изпитват някаква болка и напълно са изгубили вярата в доброто. Чистата енергия, която предават тези хора се усеща в мига, в който застанат близко до нас, тогава усещаме как този поток от положителни емоции и чувства бързо завладява и нашата душа.

Числото 28 ни изпълва с много сила и духовна хармония, защото то е числото на Ангелите, което носи висша сила, даваща ни правото на избор и помагаща ни в най-трудните моменти. Това число ни помага да изпълним мисията си тук на Земята, като не се обременяваме допълнително с житейската болка, защото притежаваме способността бързо да я преобразуваме в чиста любов.