Дата на раждане 7 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 7 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на седмо число от месеца

Качества
Хората родени на тази дата притежават силен характер, те са смели, оригинални и независими. Толкова са изобретателни, че от нищото успяват да изкарат големи суми пари, които да инвестират в бъдещето си, а това ги прави наистина успешни. Числото седем е заредено с мистичност и власт, които изпълват хората родени на тази рождена дата с много могъщи вибрации и желание постоянно да експериментират.

Въпреки че седмиците не са толкова силно привлечени от богатството, то винаги идва към тях. Седмиците са самостоятелни личности, които обичат сами да развиват своя бизнес и да управляват финансите си. Тези хора са силно привлечени от новите места и пътуването, а това е причината постоянно да обикалят света и да опознават всяко тайнствено кътче от него. Може да се каже, че те винаги са един ход пред останалите, защото могат правилно да анализират мислите и настроенията на другите. Привлечени от духовността и религиозните учения, те се стремят да надникнат по-надълбоко в себе си. 

Взаимоотношения
Сексуални, темпераментни и енергични, тези хора търсят човек, който се доближава до техния приключенски нрав и не се страхува да експериментира, както в своята връзка, така и в леглото. Може да се каже, че те са като любовни пеперуди прелитащи през останалите и събиращи сексуални преживявания, но без да се обвързват сериозно. Променливи и настроени за експлозия при тях в любовния им живот винаги присъства много адреналин и малко чувства.

Щастливи цветове
Щастливите цветове за седмиците са – бял, светло розов, светло син и жълт. Когато носят тези цветове, хората родени на числото седем, започват да усещат силен прилив на енергия и положителни емоции. 

Бъдеще
Седмицата е едно от най-силните и властни числа, което се счита за вълшебно и зареждащо. Притежателите на това число разполагат с много силна интуиция, която им подсказва, кога да се впуснат в битката и кога е по-добре да останат на мястото си. Най-големият недостатък на тези хора е, че не могат да живеят еднообразен живот, а това е и причината рядко да се обвързват сериозно и да създават семейство. Вместо това те предпочитат да влагат енергията си в пътувания, нови запознанства и страстни вечери с хора, които утре може би няма да срещнат.