Две зодии, които ще изпитат големи катаклизми през месец октомври 2023 г.

  • Сподели:
Две зодии, които ще изпитат големи катаклизми през месец октомври 2023 г.

Докато повечето знаци ще се радват на щастливи промени, гарантиращи им уникални изживявания и приятни емоции, над тези две зодии буквално ще се застопорят буреносни облаци, носещи много напрежение, стрес и огромни предизвикателства за тяхната силна воля. Още през първите дни от месец октомври, тези два знака ще усетят, че нещата при тях трудно биха могли да се получат от първия път, но тук разковничето се крие в това какво са готови да заложат в името на своето щастие и вътрешна хармония.

Разберете кои са тези зодии, за които месецът няма да бъде толкова благоприятен и които ги очакват огромни предизвикателства.

Риби
Още през първите пет дни от октомври ще усетите, че вашите желания не вървят по план и липсата на достатъчно концентрация от ваша страна ще е първият фактор, който ще обърка досегашните ви представи за успешна реализация. Безброй спънки и негативни емоции ще съберете през първите десет дни от месеца, в които ще се чувствате като изгубени в големия свят, в който нещата около вас ще започнат да се случват прекалено бързо и няма да успеете навреме да се включите в тази силна активност.

Но не се притеснявайте, защото този период, който съдбата ви е подготвила, по-скоро е с цел да закалите нервите си и да осъзнаете колко силни сте всъщност. Още след средата на месеца ще усетите как нещата започват да се стабилизират и идват на мястото си, като към 20-то число от месеца ви предстои да навлезете в нов период на трансформация, който ще ви зареди със стимул, енергия и напълно ще заличи негативните мисли от съзнанието ви. Вторият етап ще бъде на израстване и откриване на сродната душа при необвързаните Риби , затова не се притеснявайте, защото съдбата много добре знае, кой човек и какъв момент да ви изпрати в най-точното за това време.

Телец
Благодарение на вашия инат, ще успеете да се закучите на едно място дълго време, което впоследствие ще ви изиграе много лоша шега. Докато наблюдавате как колегите ви изпреварват и са на километри от вас, вие ще стоите като вледенени и ще се чудите, какво точно се случва. Сега е моментът да се мобилизирате, да заложите на сигурно и да бъдете по-активни, защото само така ще можете да излезете от този мрачен период, който ще обсебва мислите ви и ще ви навява самота.

През първите седем дин от месеца може да очаквате някаква загуба, която още повече ще сломи духа ви, но не се притеснявайте, защото след като преминете през този критичен период, който ще продължи до 18-то число от месеца, съдбата ви е подготвила реванш, в който ще ви изпрати на поднос онази голяма мачта, която е завладявала вниманието ви през последната година.