Най-циничните и негативно настроени зодии 

  • Сподели:
Най-циничните и негативно настроени зодии 

Тези зодиакални знаци успяват винаги да видят чашата празна, дори тогава, когато тя е напълнена до самия връх. Тяхната циничност и черен хумор определено са едни от чертите им, които не се нравят на останалите хора. Често техния цинизъм е просто щит, с който те успяват да се предпазят и да надиграят другите. Природата и характера на тези зодии са пряко повлияни, както от тяхната управляваща планета, така и от знака, който носят със себе си.

Разберете кои са най-циничните зодии, които никога не успяват видимо да бъдат доволни от живота.

Скорпион

Скорпионът е една от най-мистериозните и обрани зодии, която се стреми да не разгласява своя личен живот, а за да стане човек част от нейния свят е нужно да положи неимоверни усилия. Циничността на Скорпиона е често бъркана с непремерена арогантност, но истината е, че Скорпионът умело се опитва да покаже своята находчивост и интелигентност под формата на докачливи цинични фрази. А когато някой остане недоволен от начина, по който този воден знак подхожда, това определено си остава за негова сметка, тъй като Скорпионът никак не се вълнува от чувствата на другите, особено ако тези хора не са му близки. Скорпионът е силен и наистина осъзнава своите необикновени качества, а циничният му изказ почти винаги е провокиран от простотата и алчността, която наблюдава в хората около себе си.

Близнаци

Близнакът е като нож с две остриета, едното напълно безобидно и безопасно за останалите, но другото, така остро и цинично придружено от мрачна жестокост. Тази зодия днес може да бъде най-големият оптимист, с който животът ви е срещал, но утре той определено ще се прероди в най-мрачния и негативен човек, когото познавате. Близнакът действа цинично и черногледо тогава, когато вече няма какво да губи, а гневът е превзел напълно сърцето му. Тогава той включва на ход своя запас от обидни и цинични реплики, с които се стреми да провокира нервни изблици в останалите хора, след което да се освободи от това непоносимо напрежение. Този знак винаги и всичко прави с някаква цел, а когато на преден план застане циничността и черния хумор, това трябва да бъде предупредителен сигнал за останалите, че наближава страшен и опустошителен ураган.

Водолей

Една от най-добрите защитни реакции на този така мил и нежен знак е именно циничността. Тя е тази лепенка, която си поставя Водолея на мястото, на което вече са го наранили и за да може да продължи още по-силен напред в своя приказен път, той използва този тънък хумористичен цинизъм, с който да овладее ситуацията. За да може да се предпази от всички меркантилни и лицемерни хора, които среща по пътя си, той е длъжен да приложи своя цинизъм, като оръжие, което ще държи останалите на разстояние и няма да им позволи да разрушат неговия свят. Въпреки мечтателния си характер Водолеят често е принуден да вижда чашата наполовина празна, а това определено го натъжава и точно в тези моменти, той става най-мрънкащия и циничен събеседник, който всява смут и отрицание в останалите хора.