Зодиите, които кипят от енергия и трудно прикриват емоциите си

  • Сподели:
Зодиите, които кипят от енергия и трудно прикриват емоциите си

Това са най-динамичните, импулсивни, нетърпеливи и носещи приключенски дух - зодии, които трудно могат да останат на едно място, за дълго време без да правят нищо. За тези зодиакални знаци е необичайно да мълчат или пък да бездействат, защото в тях кипи огромен прилив на енергия, която задължително трябва да вложат в някое продуктивно занимание или творчески проект. Те са особено енергични, прями и истински, а това са качествата, които ги отличават от останалите знаци.

Разберете кои са тези пламенни и емоционални зодии, които успяват да направят света малко по-цветен и значително по-интересен. 

Стрелец
Стрелецът винаги ще го разпознаете и сред сто човека. Той нетърпеливо ще се върти в кръг или пък нервно ще си тактува с крак, защото не може да прикрива своите емоции и енергията, която се излива от душата му. Така прям и директен, Стрелецът няма да ви спести истината, независимо какво ще му струва това, той ще предпочете докрай да остане верен на принципите си. Този знак е силно емоционален, контактен, лесно адаптивен и изключително забавен. 

Стрелецът е като ходещо торнадо, което не може да спре и откъдето премине обикновено помита всичко. За него не е необичайно да се захване със сто неща едновременно, но по-интересно е, че винаги успява да се справи с всичките задачи изключително бързо, активно и повече от блестящо. Прям и директен, той винаги казва това, което мисли, а около него протича много положителна енергия, както и безброй различни емоции, които го правят наистина необикновен.

Със своя приключенски дух той успява да се впусне в рискови начинания, но това е начинът да събуди другите и да им покаже колко пъстър и различен би могъл да бъде светът, стига човек да не се страхува да живее и разбира се, да експериментира. Емоционален и природно богат, Стрелецаът е от зодиите, от които човек може да научи много, но най-важният урок, който така умело и настървено предава тази специална зодия на другите е – как да бъдат добри хора с големи и отворени сърца!

Близнаци
Второто подред ходещо торнадо, което освен че обича движението, още повече обича и да не млъква – ама никога. Близнакът е свръх емоционален, активен и готов да поема инициативата, като се нагърби с хиляда неща едновременно, но за него това не представлява проблем, тъй като умът му сече бързо, а движенията му са просто светкавични. От Близнака винаги строи някаква енергия и обикновено той не успява да прикрие онова, което е превзело ума и сърцето му.

Този знак ще предпочете да сподели и да говори, докато душевните му тревоги не преминат, защото е убеден, че човек се прочиства тогава, когато е готов да сподели за своите проблеми. Силно емоционален той трудно успява да замълчи, особено когато вижда някаква неправда или пък самият той е станал жертва на обстоятелствата. 

Толкова хаотичен и необикновен този знак никога не успява да намери мястото си под Слънцето, защото предпочита да приключенства по света, като събира още полезна информация и се обогатява духовно. Така енергичен, пъргав и буен, Близнакът е зодия, която особено много мрази хората, които са мудни както и тези, които обичат да се скатават без да поемат своята отговорност. Напредничав и изпълнен с енергия, този знак е като огнено торнадо, което пламти видимо отвън, но междувременно изгаря и отвътре. Толкова необикновен и забавен, с него човек не може нито да скучае, нито да бъде нещастен, защото Близнакът ще намери начин да повдигне духа на всеки, като го зареди със своята неизчерпаема мощна енергия.

Скорпион
Скорпионът е изключително деен, отговорен, енергичен и той, като Близнака особено много мрази хората, които се скатават и очакват друг да им свърши работата, както и тези, които се придвижват със скоростта на охлюв. И в двата случая Скорпионът е готов да ги постави на мястото, просто защото е прекалено импулсивен, прям и директен.

Упорит, енергичен, активен, припрян и той като останалите два знака не обича да бездейства, нещо повече, когато няма с какво да се захване Скорпионът започва да се чувства непродуктивен и тъжен, затова винаги гледа да запълва времето си с някакви полезни занимания. 

При Скорпиона също става особено видимо, когато енергиите се сблъскат или иначе казано - когато пердето му падне, тогава не само, че няма да се опита да прикрие емоциите си, но ще ги насочи директно към елиминирането на този, който ги е създал в него. Той не само, че постоянно кипи от енергия, но е готов и да експлодира на моменти, особено когато някой е решил да го настъпи там, където не трябва, тогава директно ще се срути емоционалната стена на Скорпиона и ще залее всеки, застанал на пътя му.

Скорпионът е от този тип хора, които вместо да чакат някой да им дава акъл или пък дълги и скучни напътствия този знак предпочита да поеме нещата в свои ръце и да ги направи по начина, по който би му гарантирал някаква продуктивна промяна. Толкова пламенен и деен, той не обича да си губи времето в излишни разговори и обяснения или пък някакво доказване пред другите, вместо това Скорпионът бързо ще запретне ръкави и ще вложи цялата си енергия в творене и покоряване на нови върхове.