Годишен хороскоп за зодия Козирог – 2023 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Козирог – 2023 година

Зодия Козирог 
22 декември – 20 януари
Управляваща планета – Сатурн

За родените под знака на Козирога предстои една наистина интересна и вълнуваща година, изпълнена с много приятни и емоционални моменти, както и стартирането на нови и печеливши проекти. Годината на Водния заек ще ви зареди със сили и увереност, чрез които с бързи крачки ще достигате до желаните резултати. 

Прекрасна година за реализиране и осъществяване на дълго планувани задачи. През тази година ще усетите силното присъствие на вашата управляваща планета, която ще успява да ви изправи всеки път, когато усетите някаква трудност, както и да ви мотивира да продължите напред, когато силно искате да се откажете, тя за вас ще бъде един невидим ангел хранител, който ще ви зареди с достатъчно късмет и енергия, за да постигате своите цели и мечти. Под влиянието на Юпитер може да усетите известни колебания и затруднения, но бързо отново ще навлезете в подходящия режим на действие.

Работа
През тази година ще бъдете особено непоклатими и ще действате твърдо и сигурно, осланяйки се предимно на своята силна интуиция. Вашите решения през тази година ще бъдат мъдри, безпогрешни и носещи едно дълго очаквано удовлетворение.

В работата ще се движите с максимално темпо и ще отмятате всяка задача бързо и без никакви затруднения. За да се движи всичко по план е хубаво да контактувате повече с вашите колеги и заедно да взимате част от важните решения, така ще имате една опора зад гърба си и няма да се налага да поемате цялата инициатива, тежест и стрес в работния процес. 

През тази година е препоръчително да се захванете с някое свое любимо хоби, а още по-добре би било и то да бъде свързано с повече социализация, така ще можете да избегнете моментите, в които оставате дълго време насаме със своите мисли и се изолирате от всички вълнуващи моменти, които трябва да изживеете, за да може да създадете едни красиви спомени след това.

Любов
Изолацията ще ви лиши от възможността да се запознаете и да срещнете приятни хора, с които ще можете да се забавлявате искрено и в които действителност може да намерите своята сродна душа, затова е важно да излизате и да бъдете по-социални през тази година, така ще можете да отсеете всички хора, които трябва да бъдат в живота ви и тези, които нямат място там, като ги заместите от нови интересни личности, които ви карат да се чувствате спокойни и щастливи, а тези хора ще навлязат във вашия живот, още към средата на годината, като внесат много настроение и топлина в живота ви. 

Обвързаните Козирози ще се радват на едно сплотено и равнопоставено партньорство, в което не винаги нещата ще вървят по точен план, но обичта пък от своя страна, ще бъде ръководещия фактор, който ще движи изцяло този любовен механизъм. Към края на годината може да очаквате една наистина трогваща и сантиментална изненада, която ще остави без дъх и ще ви накара отново да се пренесете в детството и да повярвате в чудесата.

Здраве
През тази година може да заложите на физическите упражнения и балансираното хранене, така ще можете да избегнете неприятни неразположения, но е хубаво да бъдете по-сериозни към своето здраве и да не отлагате посещението при специалист, когато това се налага, защото  в противен случай позволявате на даден здравословен проблем да се влошава без да можете да контролирате ситуацията.

Като цяло през 2023 година няма да имате сериозни здравословни проблеми, единствено неразположения свързани с физическо и психическо натоварване, но въпреки това се постарайте да обръщате повече внимание на здравето си, както и на личните си нужди.