Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 8 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 8 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и номерата, с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в живота ни. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава, каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата.  

Число 29
Хората носещи това число в своята рождена дата се раждат, носейки отпечатъка на своята карма. Всяко събитие в техния живот носи дадено послание, имащо за цел да им покаже посоката, в която трябва да поемат за да достигнат пълното щастие. Обикновено тези хора се отличават от останалите, чрез своята силна интуиция и природно дарения им разум. Този човек задължително пренася в сегашния си живот минали товари, затова и пътят, който му е отреден не е съвсем гладък и спокоен.

Двойката и девятката са свързани с магическа мистерия, духовна отдаденост, саможертва, хуманност и дълбока загриженост към проблемите на околните. Когато тези две числа станат едно цяло, те придобиват свръх енергийна връзка, която ни помага да се адаптираме към обстоятелствата и да пренасяме най-тежките товари върху плещите си, без да питаме ''защо''. Хората обградени от това число могат да преживеят кармичните явления, които да оставят траен отпечатък в тяхната душа.

Число 30
Това число е свързано с невидимото докосване до Бог и тези хора, които са родени на това число са закриляни от висша сила. Числата три и нула са свързани с дълбока мистичност, духовност, концентрация, креативност, прилив на позитивна енергия и завършване на цикъла. Когато тези две числа се съчетаят в едно, образуват непобедимия човешки дух, който търси своето щастие извън физическото и видимото надълбоко в Божественото сътворение.

Хората носещи това число в своята рождена дата са истински късметлии, които лесно успяват да се преборят с неправдите и да изградят своя живот на основата на чистотата и хармонията. Тези хора се отличават от останалите благодарение на своята непоколебимост, силен дух и вълшебна енергия, която пренасят в себе си. Те са изобретателни новатори, които общуват добре с околните и успяват да съберат своите земни уроци навреме. 

Число 31 
Това число е съчетание от духовна красота, емоции, вътрешен мир, баланс, любов и увереност. Хората, носещи това число в рождената си дата никога не се отказват пред трудностите и бързо постигат напредък във всеки аспект от живота си. Те са комуникативни, обичливи, интересни и носят силен заряд от положителна енергия. 31 също е ангелско число, което ни доближава до необикновеното и съвършенство във всяко невидимо физическо състояние.

Човек, който е роден на тази дата успява да пречупи всеобщите норми и да покаже на останалите своите свръх заложби, с които е надарен от деня, в който се е появил на бял свят. Това число носи посланието за доброта, хармония, компромис и вътрешен мир.