Хороскопът на High View Art за месец ноември 2022 година

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за месец ноември 2022 година

Разберете какво са ви подготвили звездите за предстоящия месец ноември, какво ви предстои в професионалната сфера и в личния живот.

Овен
За необвързаните Овни, този месец ще бъде месецът на изненадващите срещи и неочакваните връзки. Ако сте обвързани, вие ще бъдете движещия фактор през следващите няколко седмици, благодарение на големия ви ентусиазъм ще дърпате конците в своята връзка.

През ноември ще е нужно да се заредите с повече кураж, търпение и мотивация, тъй като ще имате известни препятствия, които ще стопират работния процес, а външната помощ ще е съвсем оскъдна, затова не разчитайте на своите колеги да ви подадат ръка и да оправят кашата вместо вас. Към края на месеца може да очаквате положителна промяна, която ще е свързана с промяна на работата или нов дом. 

Телец 
Ноември месец за вас ще бъде важен, дори определящ, защото пред вас ще се разкрият нови възможности, които ще ви позволят да се издигнете на едно много по-високо ниво. Не трябва да се колебаете, а директно да действате, ако искате да усетите вкуса на успеха.

Ноември ще ви даде шанс за едно ново начало и пълно обновление, както в личен, така и в професионален план. Ще усетите как всеки един ден от този месец, ще внася някаква промяна в живота ви. Почувствайте се свободни, за да можете да реагирате адекватно на всичките промени, които ви предстоят. 

Близнаци
Този месец за вас ще бъде разкъсан на два периода – конфликтен и хармоничен, тези периоди постоянно ще се редуват. Във връзката ви нараства някакъв конфликт, който дълго време предусещате, че ще разклати основите ѝ, но дори да чувствате, че доверието в нея е разклатено, не вземайте прибързани решения в момент на гняв.

В професионален план, нещата ще вървят повече от чудесно, но този успех ще се дължи главно на екипната работа, тъй като сте намерили прекрасни хора, които успяват да ви допълнят чудесно и сътрудничеството ви с тях е на едно значително високо ниво, което ще ви осигури голям успех. 

Рак
Очаква ви месец зареден с бързи, весели и динамични вибрации. Ще възобновите стари дейности, които са ви носели някакво духовно удовлетворение. Месецът ще бъде изпълнен с ползотворни срещи и много успех. Ноември ще ви позволи да излезете извън своите рамки на възможностите си и да се заемете с дейности, които наистина ви карат да се чувствате добре.

Благодарение на своята енергичност и позитивизъм, лесно ще успявате да завържете нови връзки.  Животът ви ще бъде по-активен и наситен от когато и да е било. 

Лъв
Всички дейности, които са свързани с общуване, социална дейност, обществени отношения и масова информация, ще бъдат от важно значение за вас през този месец. За да достигнете желания успех, трябва да се откъснете от рутината и да не се затваряте в скучни занимания, които не ви носят никакво удовлетворение.

Този месец ще бъде месецът на големите печалба и както се казва сега е момента, в който ще започнете да берете плодовете на своя дългогодишен труд. Влюбените Лъвове ще се радват на много внимание и нежност от страна на половинката, а тези които са все още необвързани ги очаква много интересна среща, с човек който ще ги предразположи и обогати духовно, човек с когото лесно ще се разбират дори и без думи, просто защото са от една и съща порода.

Дева
През този месец, ще е нужно да запретнете ръкави и да не се отклонявате от своите работни задължения. Трябва да се организирате и да бъдете усърдни, защото сега е моментът да вложите всичките си усилия, за да могат те да ви се отплатят в бъдеще.

Не се подавайте на мързела, периодът за вас ще бъде динамичен, затова следете зорко работния процес и не спирайте да надграждате своите знания. Обвързаните Деви ще получат голяма изненада от партньора си, която ще ги накара отново да мечтаят и да планират съвместно бъдеще, а тези които все още не са открили своята сродна душа, ще имат няколко неуспешни флирта през този месец.

Везни
През този месец ще изпитате силна нужда да се откъснете от миналото и да преразгледате своите възгледи, както и да потърсите нови основи, от които да започнете на чисто. Вибрацията на този месец за вас ще бъде динамична и обещаваща много положителни промени, както в професионален план, така и в любовен.

Чувството за свобода ще ви ръководи през следващите няколко седмици, ще имате желанието да ходите където си поискате, без някой да ви спира и да бъдете по-самостоятелни в своите решения. Предстои ви едно голямо пътуване, нови срещи, увеличаване на доходите, както и една радикална промяна в начина ви на живот. 

Скорпион
Скорпионите ги очаква една наистина голяма промяна, защото за тях идва времето, в което трябва да се хвърлят в новото, да обогатят съществуването си и да пътуват. В любовния живот на Скорпиона ще се усеща някакво напрежение и там нещата няма да вървят по точен план, а двете възможности, които го очакват ще се движат в  двете житейски крайности и те са или отношенията му с партньора да се изгладят напълно и всеки да преглътне своето его или всичко да се разпадне ,и да приключи гръмко.

Неочакваното ще навлезе в живота на тази зодия и за добро или лошо ще вкара малко ред в живота на Скорпиона. Новостите ще го накарат да промени своя начин на живот и да потърси повече сигурност в лицето на близък човек от своето обкръжение. Периодът може да донесе помирение и възраждане на старата любов. Обновлението в живота ви ще ви накара да преподредите совите приоритети и да се насочите в коренно различна посока от досегашната.

Стрелец
В емоционално отношение месецът за вас ще бъде изключително важен, защото облаците ще се скрият и отново ще видите топлите слънчеви лъчи, които ще донесат в живота ви настроение, щастие и нова любов.

В професионално отношение също ще успеете да затворите последната страница и да започнете с писането на съвсем нова книга. Очаквайте и положителни промени в своя начин на живот, които наистина ще успеят да ви заредят с добро настроение и много енергия. Към края на месеца очаквайте големи финансови печалби, под формата на работно възнаграждение или солиден бонус.

Козирог
Сега е моментът, в който можете да направите равносметка на живота си и да надникнете в себе си. През ноември, ще си задавате много въпроси, които допълнително ще ви напрягат и стресират.

Периодът е подходящ да си дадете почивка и да наблегнете не толкова на материалната част от вашия живот, а на по-скоро на духовната. Откъснете се от ежедневието и правете нещата, от които се чувствате истински щастливи и спокойни, забавете темпото и помислете на спокойствие, кои всъщност са вашите приоритети в живота и на кое в действителност трябва да наблегнете.

Периодът е благоприятен за равносметка на личния живот, за размишления и постигане на духовната житейска мъдрост. Обвързаните Козирози ще се радват на подкрепата на своя любим човек, а тези, които все още не са намерили подходящ партньор, им предстоят интересни срещи с хора от срещуположния пол, още към средата на този месец.

Водолей
Периодът, в който навлизате, ще ви накара да се дистанцирате от своят партньор, но единственото което трябва да направите е да се замислите за онова, което всъщност искате, когато говорите за чувства и любов и дали това е същото нещо което иска и човекът срещу вас.

През този месец все по-често ще ви се налага да използвате понятията ''спокойствие'', ''вътрешен мир'', ''размисъл'', ''търпение''. В професионален план нещата няма да се движат по начина, по който ви се иска, но това съвсем не означава да спрете да се борите и да развеете бялото знаме – запомнете, че този труден период ще премине и ще бъде подменен от дни на щастие, романтиката и любов.

Риби
През този месец ще постигнете финансов, социален и професионален напредък. Очаква ви и едно дълго планирано повишение, което ще внесе много положителни промени във вашия живот и ще ви накара да се почувствате пълноценни и удовлетворени от себе си.

Към средата на месеца ви очаква конфликт с властен и влиятелен човек, който ще ви накара да пренебрегнете своите принципи за благото на хора, които дори не харесвате.

В любовен план ви очаква една наистина разтърсваща среща, която отново ще върне живота във вас и ще ви накара още по-силно да мечтаете и да планирате едно прекрасно бъдеще със своята половинка.

Предлагаме ви и: В света на Скорпионите

Зодия Дева в партньорство с останалите зодии

Зодиите, които имат склонността да украсяват истината

Разберете какви сте били в предишния си живот – Лъв, Дева, Везни, Скорпион