Хороскопът на High View Art за пълнолунието в Близнаци

  • Сподели:
Хороскопът на High View Art за пълнолунието в Близнаци

Това е предпоследното пълнолуние за годината.
Пълнолунието е време за освобождаване. Ако имате излишък в живота си, сега е моментът той да се оттече. Чрез тиха медитация, размяна на мисли или духовна практика Пълнолунието е моментът, в който можем да се отпуснем. Ноемврийското Пълнолуние в Близнаци е астрологичен намек да си припомните колко много сте израснали. 

На 27 ноември 2023 г. любопитното пълнолуние в Близнаци ще освети небето. То се противопоставя на Слънцето, което се наслаждава на престоя си във философската област на Стрелец. Емоциите ви може да се разгорещят, когато усетите, че нещо не е наред, но може да се окаже, че с избухването си не постигате нищо. Понякога най-верните прозрения идват не от говоренето, а от активното слушане, наблюдение и задаване на въпроси - инструменти, които ни помагат да се ориентираме в сложния лабиринт на реалността.

Овен
Овни, време е да развиете нови начини на мислене. Начинът, по който правите заключения, вече не работи така, както преди. Вселената ви предизвиква да растете и да се развивате, което се предполага, че ще ви е трудно. Вероятно разпознавате от какво трябва да се откажете, а ако сте объркани, отделете минута за медитация през следващата си обедна почивка. Решенията, които вземате днес, характеризират това, което ще бъдете утре.

Телец
Телец, какво означава за вас уважението? Ако то включва обезценяване на другите, като пренебрегвате техните нужди, значи сте малко наивни. Разбира се, хората може да не съобщават очакванията и границите си и това може да доведе до объркване - обаче това е ваш проблем. Сега е чудесен момент да застанете настрана и да наблюдавате от какво имат нужда от вас. Когато се съмнявате, питайте и активно слушайте.

Близнаци
Близнаци, съсредоточете се по-малко върху себе си и започнете да обръщате внимание на приятелите си! Това, как виждате себе си, пречи на способността ви да се проявявате за другите. Хората имат нужда да им обърнете внимание. Отделете малко време, за да се поставите на мястото на другите и помислете, че това, което е справедливо за вас, може да не е справедливо за тях.

Рак
Рак, следвайте волята си за живот! Хората успяват, когато осъзнаят, че всеки дъх, който поемат, е напомняне, че са оцелели. Отнасяйте се справедливо към себе си, като се грижите за своите нужди. Излезте на среща, отидете на фитнес, прочетете една страница от книгата си! Работата, която вършите върху себе си, е начинът, по който изразявате любов към себе си. Активно реализирайте мислите си!

Лъв
Лъв, поемете риск, като отидете в друга общност, за да се занимавате с любимата си дейност. Да се фиксирате в една и съща рутина с познати лица е чудесно за самореализация, но за интроспекция и открития трябва да предприемете пътуване встрани от типичния си път. Може би ще откриете следващия си голям източник на вдъхновение или поне ново място за обяд!

Дева
Дева, почистете дома си. Сигурна съм, че някои от вас са на върха на списъка си със задачи вкъщи, но много от вас пренебрегват личното си пространство. Да се хвърлите в кариерата си, за да избегнете емоциите си, не е правилен подход! Поставете някои граници с шефа си и престанете да превръщате задълженията си на работното място в свой основен приоритет. Въвеждането на ред в себе си всъщност може да бъде път към кариерно израстване. 

Везни
Везни, използвайте вътрешното си дете и бъдете човекът, от когото се нуждаете за себе си! Вие можете да проявявате грижа и прекалена екстензивност за хора, които не са в състояние да ви отвърнат със същата обич. Вместо да тънете в обида, изцяло от вас зависи да дадете на себе си грижата, която изразявате към другите. "Не" е пълноценно изречение, а "Не мога в момента" е напълно разумно извинение.

Скорпион
Скорпион, вместо да играете по чуждите правила, е време да поставите вашата тежка дума на масата. Бягството в подземния свят няма да ви предпази от отговорностите ви на повърхността. Инвестирането на време във вашите интереси изисква понякога да бъдете лошият човек. Колкото и да ви се иска да направите нещо за близките си, време е да изберете себе си.

Стрелец
Стрелци, можете да дадете приоритет на себе си. Пуснете желанието си да се съобразявате с другите в канализацията. Това е вашето време и вие трябва да постъпите без угризения. Направете нещо, което зачита чувствата ви! Това Пълнолуние е насочено към вашите търсения и емоции.

Козирог
Козирог, да бъдеш чут и взет на сериозно може би винаги е било известно предизвикателство, което от своя страна може да ви е научило да се смеете на нервността си, да се опитвате да не се вземате твърде насериозно или да интелектуализирате дискомфорта си. Възможно е да ви е трудно да се разберете, но миналото ви не е причина да отхвърляте чувствата си. Прекарайте тази седмица в припомняне на недостатъчно задоволените нужди на вътрешното ви дете.

Водолей
Водолей, отдалечете се от чертожната дъска и започнете да реализирате вече съществуващите си идеи. Поставянето на цели и постигането на напредък е точно това, от което се нуждаете, за да преминете на следващото ниво. Може би се борите със собствените си съмнения, но се опитайте да дадете малко повече кредит на доверие на настоящите си идеи.

Риби
Риби, тъй като не сте там, където искате да бъдете, това може да ви създаде проблеми. В името на вашето самочувствие, избягвайте да се сравнявате с другите. Не става въпрос за това какво са правили родителите ви или какво правят най-добрите ви приятелки от детството. Вие сте отделна личност и имате възможност да празнувате себе си, независимо от това какво правят околните. Когато започнете да виждате резултатите от труда си, отделяйте много моменти, за да оцените израстването си.