Как чрез силата на подсъзнанието да променим бъдещето си

  • Сподели:
Как чрез силата на подсъзнанието да променим бъдещето си

Най-голямата човешка сила се крие във възможността на човек да прави избор, а когато се научим да избираме щастието, ние ще можем да предпазим своето подсъзнание от излишни внушения, които в повечето случаи са плод на страхове и притеснения, относно това което ни предстои в бъдеще.

Само и единствено ние можем да си причиним най-големите щети върху съзнанието, особено като го запълваме с грешни внушения, които ни отвеждат до задънени улици. Изборът, който всички ние правим ежедневно е дали да допускаме да преминат тези погрешни мисли, както и внушения идващи отвън, от другите хора или просто да ги изхвърлим директно от съзнанието си.

Дори и на шега често пъти си мислим неща, които в последствие се превръщат в реалност и тогава разбираме, че наистина нашето подсъзнание има способността да превръща мислите ни в действителност, след което разбираме, че трябва добре да внимаваме, какво всъщност си пожелаваме. Човек притежава силата да избира в какво точно да вярва и когато неговата вяра е свързана със светли мисли и чувства, той успява по-добре да подреди приоритетите си и постепенно започва да се радва на един по-успешен и добър живот!

Повечето хора имат склонността да се опират върху суеверия, различни видове страхове, както и съвети от недоброжелатели и в крайна сметка успяват да разбъркат напълно своите мисли, а оттам и бъдещето си. Човек е роден с чиста душа и негов избор е дали ще продължи чист или ще позволи на лошите мисли, хора, обстоятелства и страхове да го дърпат към нещастието. 

За да имаме хубаво бъдеще и за да можем да подредим живота си, според мечтите и очакванията си, ние трябва да се научим да живеем в мир и да не обременяваме съзнанието си с вредни мисли. Човешката мисъл е толкова силна, че може да променя съдби и само ние сме отговорни за това, което ни се случва в момента и това, което ни предстои в бъдеще. 

Нашият избор трябва винаги да бъде свързан с щастието и любовта, а нашите мисли, трябва да останат чисти и неопетнени, ако искаме да постигнем целите си и да се радваме на едно блажено бъдеще без страхове, нещастие и омраза.

Когато успеем да се пречистим от ежедневното нервно напрежение и открием тези техники, които влияят най-благоприятно на нашето емоционално състояние, ние ще можем постепенно да успокоим мислите си. Медитирайте и пречистете своето съзнание. 

Съвети как да подобрим своето настояще и бъдеще

Забравете думите ''Не мога!'' и ''Няма да успея!'' - не се уповавайте на страха, а на вярата, че вашите мисли притежават силата да променят живота ви към по-добро!

Хубавите мисли носят положителни събития в нашия живот, затова е важно през съзнанието ни да преминават само положителни мисли!
Всички ние сме това, за което мислим и когато ежедневно мислим негативно, ние започваме да привличаме само нещастия в живота си!

Вярата, че ще успеем на всяка цена, ни дава силата да се борим и да постигаме своите успехи, а когато човек се е заредил с вярата, че може, той винаги ще постига желаното!

Пожелайте си нещо положително и добро, и то ще се случи! Не спирайте да мечтаете за всички онези хубави неща, които искате да изживеете и съдбата ще ви ги донесе!

За щастлив живот е нужна чиста и положителна мисъл без страхове, съмнения и обвързана с гняв!

Внимавайте какви думи изричате, защото те имат способността да се върнат при вас като бумеранг.
Има една вечна истина, на която трябва искрено да се уповавате и тя е, че само вие държите контрола на своето бъдеще.
Планирайте, мечтайте и повярвайте съзнателно, че вашите желания скоро ще станат реалност и бъдете сигурни, че вашето подсъзнание ще започне да работи в правилната посока към осъществяването на мечтите ви.

Освен че има способността да ни напътства, нашето подсъзнание контролира както душата ни, така и тялото ни, то в действителност дава командите на организма ви, за да може той да работи ефективно и подсъзнателно, помага на всички функции и жизненоважни процеси в цялото ни тяло.

Сами разбирате каква сила носите в себе си, единственото което трябва да разберете е, че само с хубави и чисти мисли трябва да контролирате своето подсъзнание, ако искате да постигате видими резултати и да бъдете истински щастливи!

Вижте още: Как да излекуваме емоционалните си рани

Самовъзпитание и контрол на чувствата ни

 Самочувствието – първата стъпка към по-добър живот

Не гледам броя на хората, които са с мен

Как да преборим паническите си страхове

Как да преборим депресията и негативните мисли