Как да разпознаете жена зодия Близнаци

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Близнаци

Зодия Близнаци
Управляваща планета – Меркурий
Въздушен знак

Жената зодия Близнаци е ходещо торнадо, което помита всичко около себе си. Силно интелигентна, емоционална и пламенна, тя винаги изрича това, което мисли, нещо повече, тя казва и това, което никой друг не смее да изкаже гласно.
В третия зодиакален знак в Астрологията почти винаги са събрани няколко човека, това е и причината Близначката да променя често своите решения, а в главата ѝ да бъде пълен хаос. 

Симпатична, чаровна и остроумна бързо грабва вниманието на всички около себе си. Забавна и енергична, човек винаги може да научи нещо ново и интересно от жената родена под този въздушен знак. Близначката е жена, която никога не млъква, дори и когато заспи, тя продължава да комуникира подсъзнателно с хората, на които не е успяла да сподели всичко онова, което вътрешно я тревожи и не ѝ дава мира. На моменти тя е неспокойна и често променя посоката на мисълта, но въпреки всичко това, тази въздушна дама е изключително забавна, позитивна и обичаща да се забавлява. 

Изключително информирана жената Близнаци винаги знае новостите и е като табло информация, от което можеш да получиш всякакъв тип данни. 
Умна, интелигентна и целеустремена, тя знае как да постига своите цели, чрез силната си интуиция, бърза мисъл и неизчерпаема сила. 
Духовно чиста и положителна, Близначката бързо заразява всички със своя борбен дух и позитивно отношение. Обаче когато някой успее да прекали с нейното търпение, тогава я обладава тъмната сила и бързо се превръща в най-лошия кошмар за всеки човек и в безмилостен дявол, който може да изпепели всичко около себе си, единствено с гнева си и всички онези истини, които е насъбрала в душата си.