Какво трябва да знаете за зодия Близнаци – саркастични, раздвоени и импулсивни

  • Сподели:
Какво трябва да знаете за зодия Близнаци – саркастични, раздвоени и импулсивни

21 май – 21 юни
Управляваща планета – Меркурий
Въздушен знак

Това е най-непостоянната зодия, която днес може да бъде един щастлив и позитивен човек, а утре да се превърне в най-страшния ви кошмар. Природата на този въздушен знак е изключително променлива и непозволяваща на Близнака дълго време да се задържи на една позиция и на едно място. 

В този знак непрекъснато бушуват, както светли, така и тъмни сили, а гласовете в главата му със сигурност не могат да бъдат преброени. Често пъти хората го смятат за прекалено саркастичен, избухлив и с черен хумор, но това определено е само едната част от монетата, тъй като този знак обича да вкарва доза ирония в своя изказ, приказлив и общителен е, което го прави изключително интересен събеседник, от когото човек може да научи полезна информация. 

Когато стане въпрос за взимане на решения определено не го търсете, тъй като той е от знаците, които може да прекара ужасяващо много време в премисляне и колебания, а след като е достигнал до някакво уж конкретно решение, обикновено вече е прекалено късно и то вече няма никакво значение. 

Близнакът, освен че е добър събеседник, е и мъдър съветник, от когото можеш да получиш наистина добри съвети. Известен е още и със своята импулсивност, която често пъти е способна да му навлече куп беди, вследствие на това, че не е успял да задържи езика зад зъбите си и неговата хапливост е довлякла поредната буря и хаос в живота му. 

Тази зодия е непостоянна, хаотична, лекомислена и с изключително пиперлив език, но именно всички тези неща превръщат Близнаците в специални хора, които човек задължително трябва да познава и да има до себе си в живота.