Как да разпознаете жена зодия Телец

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Телец

Зодия Телец
Управляваща планета – Венера
Земен знак

Това е една мултифункционална жена, която освен, че е прекрасна домакиня и къщовница, но и грижовна майка и съпруга. Жената Телец е изключително чувствителна, всеотдайна и състрадателна, никога не би могла да подмине човек в нужда. Във всеки един смисъл на нея може да се разчита винаги и за всичко. Чувствена, мила и нежна, носеща усещането за хармония тя бързо успява да предаде на хората около себе си, това искрено спокойствие и позитивизъм. 

Жената Телец, освен че е добра домакиня, но е и много изпълнителен работник, който винаги се стреми да завърши задачите си в срок и да даде най-доброто от себе си. Тази жена винаги тежи на своето място благодарение на силната си интелигентност и притока на духовна мъдрост, тя бързо получава отговора, дори и на най-сложно зададените от съдбата въпроси.

Едно от нейните наистина божествени качества е, че запазва самоконтрол, дори и в най-критичните ситуации. Толкова хладнокръвна и търпелива, тя успява да запази самообладание и да предприеме най-доброто за своите близки, дори е готова да се жертва в името на семейното щастие. Въпреки устойчивостта и огромното спокойствие, с което подхожда винаги, когато някой човек достигне предела на търпението ѝ, тази жена е готова да включи директно на отбранителен режим и да защити своята позиция, включвайки целия си арсенал от събрани факти, имащи за цел да покажат нейната правота.

Интелигентна, магнетична и носеща положителна енергия, когато Жената Телец е решила да се заинати, няма как да даде на заден ход и просто да отстъпи, а тази нейна упоритост, с която се захваща за всичко в своя живот и помага на всяка цена да получи желаното и да постигне с много труд и търпение поставените си цели.