Как да разпознаете жена зодия Везни

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Везни

Управляваща планета – Венера
22 септември – 23 октомври
Въздушен знак

Жената Везни е справедлива, отговорна и организирана дама, която обича да планира своите бъдещи ходове за да не изпадне в ситуации, над които няма да притежава никакъв контрол. При тази жена везните винаги отмерват, както доброто в хората около нея, така и шансовете и за успех, една от грешките на тази интересна и интелигентна дама, е, че тя не вярва особено в собствените си възможности, а това е и причината значително по-трудно да получава желаното и да достига до финала на поставените ѝ задачи. 

За нея не е чуждо да се откаже по средата, защото си мисли, че не притежава силата да се бори докрай и да получи това, което силно иска. И като една видна представителка на въздушните знаци, тя винаги витае в облаците, защото там се чувства спокойно и е далеч от земното напрежение и стрес. 
В любовта жената Везни е готова да се задоволи и с нещо, което е под нейната категория, защото иска да има някой до себе си, когато да обича, но липсата ѝ на правилна самооценка, почти винаги я отвежда при най-неподходящите хора, които черпят нейната енергия, след което я изоставят. В тези моменти тя започва да се чувства предадена, захвърлена и унижена от съдбата, което я кара моментално да навлезе в дълги депресии и да започне да се самосъжалява.

Въпреки грешките, които прави в любовта, тя е изключително точна, разбрана и притежава една уникална способност да съчувства на другите и да приема техните проблеми, като свои собствени. Освен всичко това тази жена е магнетична, интересна и забавна, прекрасен събеседник, с когото човек може да общува по цели нощи и винаги да научава нещо ново.
Под влиянието на своята управляваща планета Венера, жената Везни винаги се чувства длъжна да потърси най-справедливия и компромисен вариант, чрез който другите да излязат от стресовата ситуации. Често пъти дори се превръща в онази буферна стена, в която всички стрелят докато си изкарат всички нерви, след което напрежението, като с магическа пръчка просто изчезва. 

Жената Везна е чувствителна магьосница, която се стреми да направи хората малко по-добри и сърдечни. С тази жена човек може да сподели най-скъпите и ценни тайни, след което да бъде напълно сигурен, че тя ще ги пази като свои, защото жена Везни е грижовна и отдадена, а когато има възможност да спести на някой друг болката, тя няма да се поколебае и директно ще заеме неговото място, защото тази дама е благословена с голяма и чиста душа, която е програмирана да носи единствено любов с която да заразява и другите.