Какъв е мъжът Близнаци в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Близнаци в любовта

Всяка зодия в астрологията, разполага със свои собствени характеристики и личностни черти, по които се отличава от останалите знаци. Разберете как 12-те типа мъже подхождат в любовта и какво да очаквате в една връзка с представител на даден тип зодиакален знак. 

Да се влюбиш в този мъж, означава да се влюбиш в много личности, непрекъснато навлизащи и в двете крайности, едната ги прави изключително забавни, енергични, любопитни и интересни, а останалите роли съвсем не са така положителни, защото по-скоро обличат Близнака в една тъмна жестока и отмъстителна дреха, от която останалите хора тръпки ги побиват. Близнакът е човек, който обича да комуникира и обменя нови идеи. Интелигентен и информиран, той никога не би се спрял на жена, с която няма общи интереси, това за него е основна първа точка, която е най-важната при избор на спътница в живота. За Близнака да си намери партньорка, с която може да общува денонощно е просто сбъдната мечта.

Когато се влюби този мъж е готов на всичко, за да спечели сърцето на своята избраница - единственото негативно негово качество е, че има вероятността, още на следващия ден да е променил своите намерения и сам да се е разубедил за смисъла на тези отношения. В леглото този знак е като и в живота – буен, страстен, забавен и обичащ да експериментира, като почти винаги включва своята фантазия във всяко начинание, с което се захване. Неговото чувство за хумор е и първото нещо, с което са привлечени дамите, защото този мъж грабва вниманието на всички единствено със своите шеговити истории, които докато разказва влага и сърце и душа в тях, а това не остава не забелязано от нежния пол. Освен в двете крайности, в които от време на време попада, той носи със себе си и пълна торба с личности, които използва, според ситуацията, именно това е причината да бъде толкова интересен и завладяващ, а дамите да бъдат възхитени от неговото остроумие и интелигентност.

Променлив и на моменти нелогичен този знак е ходещо кълбо от мисли и емоции, което трудно би могло да бъде стопирано на едно място, защото за него живота се състои в това човек да се обогатява и да граби от всичко в него с пълни шепи. Този мъж обича високия стандарт на живот и лукса, а в любовта е, като слон в стъкларски магазин, който дълго време подбира своите партньори, а накрая само с един размах чупи всичко около себе си. 
На моменти изглеждащ невротичен и избухлив, Близнакът обича неговата дума да се чува и именно затова търси партньорка, с която освен нормалните разговори да може и да поспори от време на време с нея, без тя да се обижда на черния му хумор и нетактичните закачки, защото той просто си е такъв и никога не би се променил, заради която и да е жена по света.

Въпреки своите странности и променливия си характер, този мъж в действителност крие в себе си един много грижовен, разумен и отдаден на семейството си мъж, който би се жертвал в името на тяхното благо без дори да му мигне окото и би подарил на любимата си жена целия свят в дланите ѝ, защото Близнакът е романтичен, всеотдаен, жалостив и с особено чувствителна душа, която трудно успява да оцелее в свят на толкова измами и лъжи.