Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 1 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 1 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с всичко, което ни обгражда и определят събитията в живота ни. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност.

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сте родени и как тя разчертава вашето бъдеще.

Число 1
Числото 1 е свързано с началото, започването на нещо ново, силната интуиция и разума.  Хората родени в първия ден от месеца имат вътрешни конфликти, през целия си живот. Те са емоционални, прибързани и общуват по-трудно от останалите. За да постигнат успех в живота е нужно да положат много усилия, но въпреки това тяхната силна увереност почти винаги ги подбутва напред и им помага във взимането на правилните решения. Техните вътрешни разногласия са свързани с желанието им да контролират хората около себе си и да налагат своето мнение. Родените в първия ден от месеца са грижовни, страстни и амбициозни. Единицата символизира желанието за развитие и успешното реализиране на мечтите, хората родени на тази дата носят силна енергия. 

Число 2 
Числото 2 е свързано със спокойствието, уюта на дома  и нежната привързаност към любимия човек. Хората родени във втория ден от месеца са изключително чувствителни и нежни. Те не могат да задържат негативни емоции в себе си, това е и причината да изливат всичко на повърхността, въпреки че за останалите хора често пъти им е трудно да ги разберат. Те обичат да се грижат за своето здраве, дори често пъти това граничи с фобия. За тях най-главната цел в живота е да създадат здраво и щастливо семейство, което да ги зарежда със сила и да им дава нужния стимул да се борят в живота. Хората родени във втория ден от месеца са търпеливи, разумни, спокойни и прощават лесно, защото не искат негативните чувства да провалят усещането им за цялостност и съвършенство, затова са готови да се изчистят от тях в мига, в който се почувстват нещастни. Тези хора почти винаги усещат някакви трудности в своята професия, а работата, която трябва да извършат, никога не им носи нужното удовлетворение.

Число 3
Числото 3 е свързано с буйния живот, динамиката и приключенията, именно това е и причината, хората родени в третия ден от месеца да бъдат изключително своеволни, безгрижни и нуждаещи се от рискове и адреналин. Тези хора са харизматични, интелигентни, забавни, добросърдечни, с чувство за хумор и бързо успяват да се впишат. Открити и директни, те винаги споделят онова, което мислят без да се притесняват от чуждото мнение и последващите критики. Емоционални, сърдечни и отдадени на приключенията, за тях живота е само един миг, затова човек задължително, трябва да граби от него. Животът на бързи обороти често ги вкарва в задънени улици и обърква техните планове, въпреки това тези хора са готови винаги да се изправят, когато съдбата ги е спънала и да пробват отново, докато не получат желаните резултати. Лутането в живота почти винаги им изиграва лоша шега и само една малка част от тях, успяват да улегнат  и да намерят това, което би ги задържало на едно място и би им доставило нужното удоволствие от живота.

Число 4 
Числото 4 е свързано с непокорството, ината и таланта да отстояваме до последно позициите си, дори тогава, когато не сме особено прави. Човек роден в четвъртия ден от месеца е умен, възпитан и обичащ практичността. Неговата интелигентност му позволява да влияе на живота на другите и да контролира техния път за своя собствена изгода. Този човек е свободолюбив и търсещ стабилност, но когато не успее да я намери, той изкарва на показ и своята тъмна страна от характера, която го превръща бързо в избухлив циник, създаващ излишно напрежение между останалите хора.