Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 4 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 4 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и именно номерата, с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в нашия живот. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава, каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата.  

Числото 13
Числото 13 е свързано с заличаването на всичко онова, което не успяваме да съхраним и оценим в своя живот. Това число носи тайнствена сила и е свързано с тринадесетте апостола на Тайната вечеря - дванадесетте плюс Исус Христос, както и с всемогъщото прочистване, а след него и настъпващото ново начало. Това число е обвързано и с деня, в който късметът ни напуска, а именно петък тринадесети.

Числото носи със себе си тайнственост и мистичност, насочвайки хората да посрещнат промяната без да изпитват страх. Хората родени на тази дата обикновено носят силна енергия и не се прекланят пред никакви норми и закони. Те са свободолюбиви, войнствени и супер властни, а тяхната цел на земята е да прочистят болката и злото, като въдворят ред и предизвикат новото бъдеще, в което хармонията царува, а любовта е всепоглъщащата сила, която е успяла да завладее душите на всички.

Числото 14
Числото 14 е свързано с духовността и онези същества, които контролират нашите най-чисти и искрени емоции. То носи особена сила със себе си, която ни провокира да бъдем по-уравновесени, смирени и добри. Хората носещи това число в своята рождената дата са изключително чувствителни, любвеобилни и свързани с по-висшата духовна сила. Те успяват да вникнат в човешката душа и да открият всички онези кътчета в нея, които са изпълнени единствено с чиста енергия и любов. Човек носещ числото 14 в рождената си дата притежава висш разум и може да ръководи мислите на останалите хора, само като затвори очи и проникне в тяхното съзнание.

Този човек е обвързан с Бог, който не спира да го насочва по най-праведния жизнен път. Каквото и да се случва в живота му до него има невидима сила, която винаги успява да го извади от проблемите и да му даде най-правилните съвети. Мечтите на този човек бързо се превръщат в реалност, а щастието му е отредено, още от първия ден в който този човек си е поел въздух.

Числото 15
Числото 15 е свързано със силната човешка връзка и онова, което всеки от нас крие дълбоко в душата си. Хората носещи това число в своята рождена дата са романтични, интелигентни и харизматични, обичат да доминират и да бъдат лидери. То е ангелско число свързано с духовното удовлетворение и почивката, от която всеки човек се нуждае в даден момент от своя живот.

Това число ни зарежда със силата да се борим и да променим всичко онова, което ни препъва, стресира и ни кара да се чувстваме изгубени. Човек, който носи 15 в рождената си дата е целеустремен и лесно се адаптира към новите обстоятелства, той знае как да налага мнението си на другите и да жъне успехи.

Числото 16
Числото 16 е свързано с нуждата ни от материални блага и зачеркването на всички духовни догми. Хората носещи го в рождената си дата са силно привлечени от материалното и онова, което човек може да докосне с ръцете си. Тези хора са по-затворени от към емоции и чувства, притежават студено излъчване и трудно успяват да се влюбят и да създадат здраво семейството.

Числото 16 е свързано с устрема към богатство на всяка цена, това е и причината тези хора да погазват всички закони и да бъдат напълно завладени от своето желание да преуспеят. Този човек трудно изпитва състрадание и жал към някого, а неговият поглед е фокусиран единствено към земните и материалните блага, защото само те са способни да му дадат нужното удовлетворение.