Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 3 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата в която сме родени – 3 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и именно номерата, с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в живота ни. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата.  

Число 9
Числото 9 е свързано с успешния завършек на цикъла, който успокоява духа и ни превежда в новата Вселена. Това число носи изключително силни вибрации и хората родени на тази дата обикновено са свързани с духовността, пречистването на злото и обичта към ближния. Числото Девет е възприемано като поставяне на финалната точка и е предпоставка за наличието на нещо ново красиво и различно. Хората носещи деветка в рождената си дата са усърдни, прями, емоционални, пламенни, откровени и харизматични, но трудно могат да останат спокойни и уравновесени за дълго време.

В тях постоянно бушува някаква сила, която ги превежда по пътеките на гнева и ги подтиква да контролират всяка ситуации и човек в живота им. Нуждата от равновесие е по-силна от тях, а желанието им за коренна промяна ги превръща във властни съдници, търсещи постоянно някаква справедливост. Деветката е смятана за най-висшето число, което управлява всички останали благодарение на свръх силния заряд, който носи това е и причината хората носещи деветка от своето рождение да притежават извънземни заложби, а тяхната упоритост и сила да бъде онзи подтик, който ги превежда към духовното и пълната промяна на околния свят. Мисията на тези личности е свързана с желанието им да създадат едно по-добро бъдеще за всички човеци, като променят модела им на поведение и ги насочат по най-праведния път.

Числото 10 
Числото 10 е свързано със семейството и любовта към всички живи същества, то носи послание за човечност и благородство, за братство и дружба. Неговата мисия е да накара хората да погледнат в еднаква поска и да не се отклоняват от чистата духовност, с която е заредена всяка душа. Хората родени на десето число са особено грижовни, милосърдни и ангажирани да помагат на другите, без да искат нищо в замяна, защото го чувстват за свой дълг до живот.

Тяхната нежна природа се отличава от тази на останалите и ги прави изключително миролюбиви, състрадателни и нежни, сякаш са от друга планета, в която няма зло, а цари единствено мир и хармония. Тези хора са необикновени и притежават силите да помагат и закрилят по-слабите, както и да заразяват хората по целия свят със своите най-висши чувства.

Хората носещи това число в рождената си дата са кодирани да носят успеха в своите вени и никога, да не се отказват да преследват своите цели. Тези хора постоянно намират начини, чрез които да променят и моделират света около себе си, чрез своите ползотворни нови идеи, те стъпка по стъпка успяват да сътворят истински чудеса. Числото 10 е свързано с промяната и яркия импулс, който ни отвежда към ангелските царства, това число е заредено с много любов и чиста енергия. Символиката на това число гласи, че всичко бързо се променя и всяка секунда от живота ни, носи ново послание и ни насочва към финала на човешкото усъвършенстване.

Числото 11
Числото 11 е свързано с обединяването, изцелението и грижата за любимите ни хора. Това число е свързано с ума, сърцето и духовността, като успява да обедини всички елементи и да създаде пълното съвършенство. В желанието си да преобразят останалите тези хора, често пъти поставят своите собствени желание и нужди пред тези на останалите.

Числото 11 е свързано с нуждата за контрол и висшето оформяне на индивида. Тези хора притежават творчески заложби и са успешни в безброй много сфери, като търговията, психологията, изкуството и анализа. Човекът носещ 11 в своята рождена дата е лесно раним, импулсивен и на моменти нестабилен, за него всяка дума бързо се превръща в оръжие, което може смъртоносно да нарани хората и да предизвика кървави воини. Хората носещи това число в рождената си дата се открояват от останалите, чрез своята нужда от любов, съчувствие и сплотеност.

Число 12
Числото 12 е свързано със суеверията, окултното и астрологията. Хората белязани с това число са силно привлечени от тайнствената символика на духовността. Това число е свързано със съграждането на света, такъв какъвто го познаваме и е число, което е обвързано с много тайнствени Вселенски мисии, като ‘’дванадесетте апостола’’, ‘’дванадесетте астрологични знака’’  и ‘’дванадесетте месеца от годината’’.

Неговата сила изпълва хората носещи го в рождената си дата с енергия да се борят и бързо да преодоляват всяка трудност в живота си. Тези хора са свръх амбициозни, предвидливи, разумни и супер интелигентни. Може да се каже, че успяват да ръководят огромни маси от хора без никакъв проблем, благодарение на своя творчески потенциал, те са постоянни производители на нови идеи. Като едни истински водачи на стадото, те успяват да вкарат в него всяка заблудена овца като ѝ покажат най-праведния и успешен път, който да следва, ако иска да се развива и обогатява, както духовно, така и професионално. Тяхната силно желание да успеят на всяка цена им помага да смачкват бариерите и да се откъснат от всеобщите окови, като черпят от Вселената сила да продължават винаги напред без да се отказват.