Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата, в която сме родени – 2 част

  • Сподели:
Какви вибрации изпраща Вселената към нас, според датата, в която сме родени – 2 част

Всяко число носи със себе си силна енергия и именно нумерологията е тази, която ни разкрива символиката на числата, с които сме маркирани в своя земен път. Числата са свързани с почти всичко около нас и именно номерата, с които се сблъскваме всекидневно, определят повечето събития в нашия живот. Те носят магическа сила да предопределят човешката съдба и да подреждат всички елементи от съществуващата реалност, такава, каквато я наблюдаваме в момента. 

Разберете каква сила притежава датата от месеца, в която сме родени и как енергията на това число определя какви събития и промени ще ни поднесе съдбата.  

Число 5
Числото 5 е силно енергийно число свързано с всичко онова, което носим дълбоко в душата си. Хората родени на тази дата са дълбоко свързани с емоциите и с възможността да се насладят на чудото наречено живот. Петицата ни зарежда с енергия и жажда да изпитаме нещо ново и да се полюбуваме на всичко онова, което е около нас, като природата и всички тайнствени кътчета, които сме длъжни да посетим.

Числото 5 е заредено с много късмет и положителни вибрации, именно това е и причината хората родени на тази дата да са винаги в добро настроение. Числото 5 ни дава възможността да се развиваме, като междувременно се усъвършенстваме в няколко различни сфери, това число е пряко свързано и с начинания, които до този момент не са грабвали интереса ни, както и с рисковите приключения, които ни карат да усетим адреналина в кръвта си.

Числото 6
Човекът носещ в датата си на раждане числото 6, непрестанно се бори със своите вътрешни конфликти и се лута между материалното и духовното през целия си земен път. Числото 6 носи мистериозна сила, която помага на хората с тази дата на раждане винаги да излизат от трудните ситуации и да отстояват на всякакво напрежение, защото борбеността и духът са предварително програмирани в това число. Шестицата е свързана с активността и действието, като носи посланието да бъдем по-внимателни и съсредоточени в действията си и да не се подаваме на чужди манипулации.

Казват, че скритото послание на това число се крие в силата му да ни тласка към дейности, които имаме способността да развием и следователно да подобрим качеството си на живот. Това число е благословено и родените на тази дата са непрестанно закриляни от своя ангел пазител, който никога не си почива. Хората носещи шестица в рождената си дата са наистина благословени и окриляни от неуловими за човешкото око сили, които им помагат да се преборят дори тогава, когато се чувстват най-безпомощни и да се заредят с неутолима жажда за знания, развитие и духовна свобода.

Числото 7
Числото седем е пряко свързано с времето, с нашето минало, настояще и бъдеще, с всяка минута, която изгражда човешкия живот. В Египет то е било свързвано с вечността и духовното преобразяване на човек, когато поеме към небесата. Силата, която носи това число ни дава възможността да се замислим над важните събития от живота си, като правилно проектираме всяка минута от него и като вложим времето си в дейности свързани с някакво силно послание, което искаме да изпратим на хората около нас, като това може да бъде и някакъв вид благотворителност или духовна подкрепа към останалите хора в нужда.

Хората носещи 7–ца в своята рождена дата са дисциплинирани, сериозни и за тях е рядкост да закъсняват, защото вътрешно им е подсказано, че всяка секунда за човек е важна и той не трябва да разхищава предопределеното му време тук на Земята. Това число е магическо и заредено със силна положителна енергия, която пряко контролира времето и всяка частица от нашия живот. Човек носещ това число в рождената си дата е свързан с висшата духовност и сътворяването на нов мащабен проект, който има способността да промени целия свят.

Числото 8 
Числото 8 е свързано с посланието от предишните ни животи и по-скоро сметката, която трябва да заплатим за грешките си, преди прераждането си. Кармата е най-силният механизъм за възвръщаемост на всяко едно човешко действие, тя е като компютър, който запаметява всеки детайл от живота ни, като мисли, намерения, действия и събития, които по някакъв начин са причинили болка на някой друг човек. Хората носещи това число в рождената си дата обикновено са изпратени с мисията да платят за старите си грехове, но ако в предишния си живот са били с добри намерения и са се отнасяли почтено към останалите, кармата ще се погрижи да им предаде нужното спокойствие, хармония и вътрешен мир в сегашния живот, като им даде шанса да се наслаждават на своите земни дни и да бъдат истински щастливи.

Човек носещ числото 8 в своята рождена дата е хаотична личност, която вместо да се ръководи от своя вътрешен глас, действа под напора на емоциите и това е причината този човек да обърква събитията, като постоянно предизвиква съдбата. Хората носещи това число са рискови, емоционални, прибързани и често пъти допускат фатални грешки, за които се налага да понесат своята отговорност в следващите си прераждания.