Коя планета управлява вашия зодиакален знак – Везни и Скорпион

  • Сподели:
Коя планета управлява вашия зодиакален знак – Везни и Скорпион

Зодия Везни – Планета Венера
Въздушен знак 

Венера е планетата на любовта, страстта и невидимите човешки преживявания. Тази планета е пряко свързана и с различните видове човешки отношения и връзки, както професионални, така и емоционални и духовни. Венера ни подтиква да изпитаме онези тънки наслади, които след себе си носят незабравими емоционални преживявания.

Хората, които са под управлението на тази планета разполагат с различни творчески заложби и са особено артистични натури, които всячески се стремят да разгърнат духовния си потенциал. Знакът на Везните е силно известен със своя наистина съвършен талант да омагьосва хората около себе си, особено онези, които са от срещуположния пол, а в това начинание му помага именно неговата управляваща планета, която го подтиква да разгърне цялата си харизма, докато се радва на страстни изживявания.

Везните са зодия, която обича да се оставя на случайността и незабравимите еротични изживявания, които могат да я извадят от зоната ѝ на комфорт. В действителност в този въздушен знак се крие един сексуален хищник непрестанно дебнещ поредната си жертва, а под влиянието на Венера, Везните не успяват да се задържат дълго на едно място, дори когато изпитват силни чувства към някого стремежът им да се развиват и да доказват ги отвежда в напълно различна посока.

Скорпион – Планета Плутон
Воден знак

Плутон е най-тайнствената и загадъчна планета, свързана с резките трансформации и нечовешката вола. Тази планета символизира най-чистите и дълбоки емоционални потребности примесени с животинския нагон и нуждата от оцеляване. Скорпионът е зодия, която за да изпита своите възможности е способна да се хвърли в горяща лава, след което да излезе напълно невредим и да изпита най-разтърсващия адреналин, който е напълнил тялото му с нов живот. Емоционален, страстен, носещ космическа енергия, този знак е обладан напълно от своите чувства и точно под техен контрол, той гради целия си живот.

Планетата Плутон е свързана с прилива на емоции ревността и нуждата да смениш посоката в търсене на нещо по-величествено и значимо, а оттам се пораждат и стремежите на Скорпионите да гонят плътно целите си, дори когато усетят че имат нужда да се захванат с нещо друго, те ще го направят без да дават излишни обяснения на другите.

Плутон е свързан и с нуждата ни да се трансформираме, променяме и търсим в себе си нечовешките си възможности, които ни помагат да се справяме с трудностите и да оцеляваме дори тогава, когато вярваме, че това е краят. Скорпионът е една от най-силните и емоционални зодии, носещи в себе си извънземна енергия и свръх човешко желание да се хвърли през глава в живота и да вземе на всяка цена това, което силно вярва, че може би ще го направи истински щастлив.