Красотата и благородството във всеки зодиакален знак  - Част 3

  • Сподели:
Красотата и благородството във всеки зодиакален знак  - Част 3

Във всеки човек се крие един ангел, който го напътства и чийто глас не може да бъде заглушен. Колкото повече обаче се вслушваме в него, толкова по-красиви събития ни изпраща Вселената.

Светът е пъстър, а зодиакалните знаци са, още по-цветни и ако привидно някои от тях изглеждат студени, мрачни, трудни за разбиране и особено жестоки - дълбоко в себе си задължително крият един добър, честен и състрадателен човек, който се страхува да покаже истинската си същност. 
Добротата е не само вътрешно усещане, но и начин на живот, като при всеки знак са разпределени тези човешки съвършени качества, които го отличават от всички останали живи същества на земята. Нужно е само да се вгледаме в хората и ще разберем, че всеки човек носи зрънце доброта и е наистина специален.

Разберете с какво е толкова съвършена и красива всяка зодия.

Везни
Знакът на Везните е насочен към равновесието, мирът и хармонията, което е и причината винаги да се стреми да намери път към добрия и спокоен диалог, чрез който може да достигне до истината. Везната е зодия, която не би могла да живее добре, ако около себе си не усеща мир и спокойствие. Представителите на тази зодия имат силно изразен естетически вкус към красивото, което е и причината да забелязват не до там съвършените елементи.

Чувствителни, щедри, гъвкави, добронамерени и благородни, за тях не представлява никакъв проблем да ви дадат съвет или пък да се опрете на тяхното рамо при нужда. Везните е знак, който истински мрази конфликтите и скандалите, което е и причината да се стреми да ги избягва. Този знак е духовно чист и неопетнен носещ усещане за хармония, което всячески се опитва да предаде и на останалите хора. 

Скорпион
При този силен знак изключително добре успява да контролира, както своите чувства, така и емоциите си, въпреки това не рядко попада в ситуации, които изкарват на преден план неговата свръх чувствителност, сантименталност и жалостивост. Той изпитва силна нужда да помага, особено на тези, които имат подобна нужда и търсят закрилата му.

Този знак е изключително всеотдаен, грижовен, благороден знак и въпреки силния си характер, той носи чиста душа в която успява да събере обожанието и възхищението на другите. Скорпионът е не само духовно известен, но и насочен към промяната, която би могла да гарантира един по-спокоен и щастлив живот за всички хора.

Този знак е на принципа, ако имам възможност ще се раздам изцяло, но никога няма да подлея вода на човек, който е изпаднал в нужда – това е закон за него. Благороден, щедър и духовно съвършен, този знак успява да пречупи стереотипа за отровното създание, под което се намира знака му, защото хората носещи тази зодия са неспособни да внесат нещастие, там където трябва да помогнат.

Любящи, отговорни и готови да се отзоват, дори и на най-странните молби за помощ, Скорпионите са хора, които не обичат да бягат от отговорност и когато имат възможност се раздават от цялото си сърце и душа, за да има равновесие и хармония в живота им.

Стрелец
Активен, открит и справедлив, този знак разполага с по-висши ценности, които го насърчават винаги да изважда най-положителното от себе си. Чувствителен, състрадателен и с отворени ръце винаги да съдейства на по-слабите, Стрелецът е знакът на чистата душа и жертвоготовното благородство. Трудолюбив, позитивен, откровен до болка, този зодиакален знак не може да прикрива своите чувства, което е и причината винаги да бъде себе си в пълния си блясък и очарование.

Стрелецът е знак, който не само ще ви помогне, но ще извади и залъка от устата си, когато забележи, че сте изпаднали в трудност. Неговата помощ винаги е безкористна и той никога не очаква да получи нещо в замяна, защото за него е достатъчно всички да бъдат щастливи.

Винаги с чисти намерения и добри думи Стрелецът успява да си направи път, където и да се намира и да накара всички хора да се влюбят в него, защото този знак носи много топлина в красивата си душа. Той е толкова състрадателен, че би се разплакал при вида не само на страдащ човек, но и на бедстващо животно или цвете, защото никога не може да остане безучастен, когато усеща нещастието на някое друго живо същество.