Жестокостта, която крие всеки зодиакален знак – Близнаци

  • Сподели:
Жестокостта, която крие всеки зодиакален знак – Близнаци

Всеки астрологичен знак носи свои собствени характеристики определящи нрава и поведението на този човек, както силните, така и лошите страни от личността му. Докато повечето зодии се бият в гърдите и демонстрират своите качества, обикновено старателно се опитват да прикрият най-тъмните черти от характера си.

Ще разгледаме именно онези мрачни кътчета от душите на всяка зодия. 

Близнаци
Този знак крие много тъмни страни от душата си, които ако излязат наяве хората ще разберат пред какъв хитър, многостранен престъпен екземпляр са се изправили. На този човек мозъкът работи на пълен капацитет и без почивен ден, това е и причината Близнакът да бъде най-интелектуалната зодия, която винаги ще намери начин да ви направи за смях. 

Близнакът е един от най-сериозните манипулатори сред зодиите, който ловко ще изпипа всеки детайл и ще ви накара да повярвате в невидими образи, но създадени от самия него, с цел да ви заблуди, след което просто ще вземе това, за което е дошъл. Трудно е някой да разколебае или да повлияе на този знак, просто защото Близнакът никога не се доверява и още по-трудно се вслушва в хората около себе си. На моменти толкова погълнат от себе си, той често говори, дори когато от устата на събеседниците му продължават да излизат думи, а това негово поведение граничи с егоцентризъм и нахалство. 

Близнаците са хора, които обичат да харчат неразумно и когато имат средства ги пръскат за да си доставят някакво собствено удоволствие, без да влагат мисли за утре или пък за далечното бъдеще. Чрез своя ум Близнакът успява да си преправи път навсякъде, но междувременно с това за по-голяма сигурност включва и своите хитри схеми за обиграване на противниците, с които бавно, но качествено успява да промие мозъците на останалите хора.

За околните Близнакът може да бъде особено коварен, нетактичен, жесток, бездушен, непостоянен, а истината е, че в моментите, в които си е поставил поредната лицемерна маска, на преден план излизат най-тъмните и плашещи страни от личността на този многообразен знак. Близнакът обича да навлиза в чужди истории и не е изключено, когато му споделяте за своите болки и премеждия, веднага в речта му да се зародят подобни страхове и притеснения, защото освен егоцентрик, Близнакът е и пълен хипохондрик, който постоянно се страхува, че може би се е заразил с нещо смъртоносно. 

Дразнещи бъбривци, които не спират да заплитат сложни схеми, чрез които да припечелят бързи и лесни пари. Истината е, че хората родени под този зодиакален знак имат афинитет към хазартните игри и рисковите залагания, а това е причината освен своите вътрешни тъмни кътчета често да попадат и в тъмните светове на престъпността. 

На моменти егоцентрични и особено разхвърляни, както в своите мисли, така и в действията си, Близнаците са хора, които могат да побъркат и най-нормалния човек в света, чрез своя инат, постоянно говорене и промяна на настроението. В своите тъмни кътчета от душата Близнакът е скрил онова черно чувство за хумор, което изважда тогава, когато някой трябва да бъде повален на земята и жестоко наказан. Хитростта на този знак му позволява да излезе, дори и от най-сериозните ситуации и да продължи напред, благодарение на своята ловкост, двуличие и хитрост. Едни от най-известните престъпници по света са зодия Близнаци, знакът на неуравновесения психопат, който може да убие човек с думи, но няма да се поколебае да използва и подръчни средства.