Красотата и благородството във всеки зодиакален знак  - Част 4

  • Сподели:
Красотата и благородството във всеки зодиакален знак  - Част 4

Във всеки човек се крие един ангел, който го напътства и чийто глас не може да бъде заглушен. Колкото повече обаче се вслушваме в него, толкова по-красиви събития ни изпраща Вселената.

Светът е пъстър, а зодиакалните знаци са още по-цветни и ако привидно някои от тях изглеждат студени, мрачни, трудни за разбиране и особено жестоки - дълбоко в себе си задължително крият един добър, честен и състрадателен човек, който се страхува да покаже истинската си същност. 
Добротата е не само вътрешно усещане, но и начин на живот, като при всеки знак са разпределени тези човешки съвършени качества, които го отличават от всички останали живи същества на земята. Нужно е само да се вгледаме в хората и ще разберем, че всеки човек носи зрънце доброта и е наистина специален.

Разберете с какво е толкова съвършена и красива всяка зодия.

Козирог
Благонадежден, отговорен, чувствителен и жалостив, Козирогът е знак, който не може да остане безучастен, когато нещо около него не се случва по правилния начин и когато някой се нуждае от закрилата му. Този знак умее да се справя в различни житейски ситуации и тук най-интересното е, че за всеки проблем Козирогът бързо успява да открие най-правилното решение.

Природно интелигентен, щедър и духовно извисен, този знак е прекрасно съчетание от сила, доброта и съвършенство. За него не е чуждо да подаде ръка на човек в нужда или пък да се отзове тогава, когато някой е закъсал, дори и той да е непознат за него човек, Козирогът ще се притече на помощ.

Изключително благороден и на принципа ''Ако имам - имат всички около мен, ако нямам ще се постарая да променя това положение, но няма да издребнявам или да хленча!'' 

Козирогът е знак, който бързо успява да омагьоса другите със своята силна харизма и отворено сърце, готово да побере всички. Въпреки студеното си излъчване, той крие дълбоко в себе си една изключително жалостива, състрадателна и романтична душа.

Водолей
Мечтатели по душа и вечно прелитащи из облаците, Водолеите са чисти и неопетнени от материалните окови на съвремието. Те са спокойни, либерални, изобретателни, чувствителни и романтични, готови винаги да заразяват другите със своите необикновени идеи. Водолеят е знак излъчващ положителна енергия и готов да я предаде на всеки, който е изпаднал в нужда.

Състрадателен и жалостив, той никога няма да обърне гръб на някой, който се нуждае от неговата помощ и не само ще се отзове, но задължително ще се опита да му предаде своите духовни мъдри съвети. Водолеят е рационален, свободномислещ и напълно различен от другите знаци, носещ голям заряд от енергия и красиви чувства, които по всевъзможен начин се опитва да предаде и на останалите.

Красив душевно и с чисти помисли, този знак е едно небесно създание, което се стреми да пренесе духа на онова време, в което не съществува болка, омраза и страдание. 

Риби
Притежаващи силна интуиция и особено чувствителни Рибите са знак, който се опитва да предаде своите чисти и топли емоции на другите. Този знак е на принципа ''Обичай всички и помагай, въпреки трудностите, които ще ти изпрати съдбата!'' 

Рибите предпочитат да заразяват останалите със своята любов, детска невинност и топлина, вместо да се потапят в мрачните ями на тъгата и негативността. Този знак е свръх чувствителен и това е причината често пъти Рибите да усещат болката на другите, както и искрено да се вълнуват от живота им. Рибите са грижовни, всеотдайни и мили същества, опитващи се да внесат своята душевна красота в съдбата и на другите.