Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Близнаци и Рак

  • Сподели:
Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Близнаци и Рак

Сега ще разгледаме онези неприемливи черти от характера на зодиите, които бързо се превръщат в огромни недостатъци, които всъщност обрисуват с много по-сиви нюанси тяхната личност. А точно тези вредни навици често пъти са основната причина, зодиите да правят изключително погрешни избори, да страдат от вътрешни конфликти и да си поставят мисловни ограничения, които ги спират да бъдат себе си и да гонят целите си докрай.

Докато част от зодиите се отдават на мързел и охолство, други опират до непозволени хватки или пък залитат по най-забранените плодове, които ни предлага съдбата. Несъмнено при всеки човек има трески за дялане, но истината е, че докато не ги осъзнаем, ще продължаваме да си живеем както до сега. За добро или лошо всеки жив човек се ражда с доза прекрасни черти, които олицетворяват неговата духовна личност и чистота, но и с недостатъци, които могат изцяло да променят бъдещето му.

Разберете как се справят знаците със своите слабости и неприятни навици.

Близнаци
Знакът на общуването и социалния живот, всъщност е една от най-променливите и хаотични зодии в Астрологията. Едни от лошите навици на този знак са свързани с нуждата му да клюкарства, както и постоянно променящото му се мнение и настроение, което наистина вбесява всички хора около него. Днес Близнакът може да е взел конкретно решение и само след часове да промени хиляда пъти своето мнение.

Този зодиакален знак, знае как тънко и почти невидимо да манипулира събеседниците си, след което да използва цялата информация, която е събрал за своя изгода. На пръв поглед мил, сърдечен и любезен, Близнакът умее да влиза под кожата на своите събеседници и да ги омайва с мили приказки. Това е човек обичащ прилива на емоциите и  силния адреналин, а в моментите, в които усеща скука е способен да заплете безброй много интриги, чрез които просто да подобри настроението си. Въпреки лошите навици този въздушен знак е изключително сърдечен, емоционален и истински, но само пред тези хора, пред които прецени, че си заслужава да се разкрие истински.

Рак
Ракът е зодия, която обича да прави от мухата слон, само за да разнообрази деня си, той е готов да сплете всякакъв вид интриги. Този знак е един от най-трудните за разбиране, тъй като предпочита да не разкрива нищо за себе си и да действа винаги сам. Освен че е мистериозен Ракът е и свръх емоционален и променлив. Докато преди секунди ви се е усмихвал любезно, в следващия момент може да стане изключително мрачен и подозрителен. Неговите съмнения почти винаги се пораждат без причина, но за сметка на това бързо образуват торнадо от емоции.

Ракът има навик да запали фитила на подозрението и в останалите хора, след което да застане отстрани и да се наслаждава на разразяващата се буря. Той е готов винаги да изопачи истината в своя полза, дори да си добави несъществуващи детайли, с които да налее още повече масло в огъня и винаги ще го прави с някаква цел и изгода. Хората често споделят своите интимни тайни с представителите на зодия Рак, защото тази зодия на пръв поглед излъчва спокойствие и топлина. Но в действителност в най-подходящия момент Ракът ще използва споделеното му за да подлее вода на някого или просто за да му върне за стара обида, защото той привидно може и да прости обидата, но никога няма да забрави хората, които по някакъв начин са го засегнали и наранили.

Злопаметен и вечно съмняващ се в думите и намеренията на другите, този знак изключително трудно се пречупва и успява да разкрие истинската си същност. Въпреки лошите черти в характера на Рака, той е един от най-грижовните и сърдечни хора, с които човек може да се срещне и от които може да научи много мъдри съвети.