Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Овен и Телец

  • Сподели:
Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Овен и Телец

Сега ще разгледаме онези неприемливи черти от характера на зодиите, които бързо се превръщат в огромни недостатъци, които всъщност обрисуват с много по-сиви нюанси тяхната личност. А точно тези вредни навици често пъти са основната причина, зодиите да правят изключително погрешни избори, да страдат от вътрешни конфликти и да си поставят мисловни ограничения, които ги спират да бъдат себе си и да гонят целите си докрай.

Докато част от зодиите се отдават на мързел и охолство, други опират до непозволени хватки или пък залитат по най-забранените плодове, които ни предлага съдбата. Несъмнено при всеки човек има трески за дялане, но истината е, че докато не ги осъзнаем, ще продължаваме да си живеем както до сега. За добро или лошо всеки жив човек се ражда с доза прекрасни черти, които олицетворяват неговата духовна личност и чистота, но и с недостатъци, които могат изцяло да променят бъдещето му.

Разберете как се справят знаците със своите слабости и неприятни навици.  

Овен
Слабостта на Овена се разпростира в две основни направления - плътска любов и материални придобивки. Това е знакът на похотта и страстното преследване на сексуални авантюри. За един истински Овен е загубен ден този, в който не е успял да привлече погледа на срещуположния пол или просто да пофлиртува с някого за спорта.

Дори и на пръв поглед да изглежда дружелюбен и мил, всъщност това е част от многото обвивки, с които се прикрива Овенът, а неговото емоционално поведение бързо изкарва наяве трънливия му характер и избухлив нрав. Лошото при него обаче е, че той рядко влага емоционални чувства в тези свои забавления и така в един даден момент интимните му партньори наблюдават как той рязко променя посоката и се насочва към следващия човек, който е решил да прелъсти и да изиграе.

За Овена е мисия невъзможна да бъде напълно откровен, дори в моментите, в които от истината зависи живота му, дори тогава ще предпочете да избере това, което ще го представи в по-бляскава светлина, вместо да свали маската си и да бъде себе си. Овенът е знак, който винаги взима това, което му харесва независимо, дали става въпрос за сексуален партньор или някаква материална вещ.

Този зодиакален знак от мил събеседник бързо би могъл да се превърне в арогантен хищник, който освен че не си мери приказките, но и е готов да използва забранени оръжия срещу хората около себе си. Овенът е зодия, която обича да си угажда и винаги пазарува според своите желания и настроения, защото това е един от начините да успокои онези странни вътрешни гласове, които му подсказват, че някъде наистина бърка в своето поведение. Често пъти този знак харесва предмети, които не може да си позволи, но това не му пречи, чрез много мрънкане и нахалство да придобие желаната от него вещ и да се наслаждава дълго на този, така незабравим момент.

Телец
Слабостта на Телеца и едно от наистина странните му недостатъци, е, че успява да съсредоточи вниманието си към материалното, като е готов да постави на заден план искреността, любовта и чувствата. За този знак на първо място винаги стоят надмощието, спортната злоба и трупането на печалби. Докато в живота му не настъпи момент, в който той започва да осъзнава, че не с пари, а с хора се живее и че ценните придобивки се крият в чистите отношения. Телецът е така съсредоточен да постигне мащабни успехи, че често пъти забравя за нормалните човешки взаимоотношения.

Пресметлив и нестабилен този знак иска на всяка цена нещата да се случват възможно най-бързо и винаги да работят в негова полза. Често Телецът се отдава на една своя слабост и тя е пряко свързана с ''нищоправенето'' или по-скоро мързелуването пред телевизора, спорт който този знак добре владее и може да практикува с дни, без да му направи впечатление как в действителност изглежда в очите на другите.

Този знак има особено странно чувство за хумор, което никой човек не успява да разгадае, а силната му меркантилност е черта, която никак не се нрави на неговите събеседници, именно тя е причината този земен знак да не се радва на купища от обожатели. На пръв поглед спокоен и уравновесен в Телеца се крие едно парещо желание за контрол и манията да притежава всички вещи, които на външен вид изглеждат скъпи и луксозни. Още няколко от неговите неприемливи черти са свързани с похотта, чревоугодничеството и желанието му да опита от абсолютно всички възможни забранени плодове, които му предлага животът.