Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Лъв и Дева

  • Сподели:
Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Лъв и Дева

Сега ще разгледаме онези неприемливи черти от характера на зодиите, които бързо се превръщат в огромни недостатъци, които всъщност обрисуват с много по-сиви нюанси тяхната личност. А точно тези вредни навици често пъти са основната причина, зодиите да правят изключително погрешни избори, да страдат от вътрешни конфликти и да си поставят мисловни ограничения, които ги спират да бъдат себе си и да гонят целите си докрай.

Докато част от зодиите се отдават на мързел и охолство, други опират до непозволени хватки или пък залитат по най-забранените плодове, които ни предлага съдбата. Несъмнено при всеки човек има трески за дялане, но истината е, че докато не ги осъзнаем, ще продължаваме да си живеем както до сега. За добро или лошо всеки жив човек се ражда с доза прекрасни черти, които олицетворяват неговата духовна личност и чистота, но и с недостатъци, които могат изцяло да променят бъдещето му.

Разберете как се справят знаците със своите слабости и неприятни навици.  

Лъв
Едни от лошите черти на този зодиакален знак са свързани с импулсивността и нетърпението му - всичко трябва да се случва тук и сега, както и по начина, по който той е преценил за най-правилно. Неговият властен характер често пъти е причина за избухването на конфликти, а когато стане напечено тази зодия определено трудно запазва самообладание. Самонадеян, инатлив и особено придирчив, Лъвът се вторачва в незначителните детайли с цел да намери някаква причина, поради която да избухне. Неговото нетърпение и бързина на действие са причината отстрани да изглежда невротичен и неспокоен, а това определено са и лошите черти от характера му, които съвсем променят спокойната визия, която така умело се старае да изгради пред хората.

Един от лошите му навици е да изпреварва събитията, както и да поставя своето мнение над това на другите. Лъвът не обича да следва правилата, нито пък да се вслушва в чужди съвети, просто винаги прави това, което си е наумил, независимо дали ще е правилно или напълно погрешно. Този огнен знак е див и импулсивен, това е и причината хората около него да не знаят как точно ще реагира в следващия момент, дали ще подходи със силата на мисълта или могъществото на физиката. Въпреки дребните си недостатъци Лъвът е достоен, силен и харизматичен човек, който се стреми да направи живота на хората, които обича, много по-красив и специален.

Дева
Едни от най-неприятните навици на Девата са свързани с нейното желание вечно да държи в ред нещата около себе си, което е причината за възникването на спорове между нея и най-близките ѝ хора. Педантична, критична и мрънкаща, тя предпочита да си живее в свой собствен свят и това е причината, поради която трудно се напасва за дълго време с друг човек.

Едни от най-лошите ѝ навици са свързани с вечното критикуване и когато човек я погледне отстрани ще разбере, че тя е от типа хора, на които никой никога не може да угоди, защото желанията ѝ са нереалистични, както и очакванията ѝ спрямо останалите хора. Въпреки всичките си недостатъци и странности, Девата е сърцат и добър човек, който в стремежа си да помогне на другите често пъти е способен да премине тънката граница на нормалното.