Как да разпознаете жена зодия Лъв

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Лъв

Жена зодия Лъв
23 юли – 22 август
Управляваща планета – Слънце
Огнен знак

Жената Лъв е пламенна, страстна, смела, властна и откровена. В нея има силно изразени черти, които олицетворяват достойнство, класа и непрестанно извираща духовна сила. Като истинска Лъвица, тя винаги се стреми да вземе това, което иска независимо, колко време и усилия ще трябва да вложи за да се случи това. Тази жена е изключително активна, интелигента и интуитивна. Знае как да се справя и в най-кризисните и напрегнати моменти.
Тази огнена жена е изключително привлекателна и грабва вниманието на всички, още в мига, в който влезне в помещението, хората усещат нейното силно излъчване, с което директно ги омагьосва.

Стабилна, привлекателна и откровена, тя държи на своя външен вид и за тази цел може да вложи много средства, време и енергия, за да изглежда повече от безупречно. Нейната класа си личи от километри и човек определено не може никога да сбърка жената Лъв, достатъчно е само да се вгледа в погледа ѝ и ще усети онази притегляща сила, която го кара да изтръпва. На моменти особено емоционална и директна, тя не спестява на никого онова, което мисли, предпочита да изкара всички карти на масата, без недомлъвки и излишни увъртания. 
Жената Лъв е страшно упорита, това е и причината да не се отклонява от начертания път и стъпка по стъпка да се изкачва, докато не достигне върха на успеха. Нейният несломим дух и силна интелигентност ѝ помагат да си проправя път и да следва своите мечти, а когато усети, че нещата не се получават по нейния начин, тя ще опита още хиляда пъти, докато не достигне желаните резултати. 

Тази жена е изключително страстна и в любовта е готова да даде всичко, но единствено за този мъж, който преди това я е убедил в своята почтеност и доброта, в противен случай тя просто ще си тръгне. Тя е оптимистка, която успява винаги да намери нещо положително, дори и в най-тежките моменти, тогава когато всички са се отчаяли и предали, тя е способна да повдигне духът на останалите само с две думи, но изречени в точния момент.
Жената Лъв е сексуална и за нея интимните ласки са особено важни, а когато нещо куца в леглото, тя е готова да потърси нов спътник, който ще може да задоволи нуждите ѝ и ще ѝ даде тези изпепеляващи емоции. 

Лъвицата е жена, която умело планира своя живот и не обича, някой да я ръководи. Където и да отиде тя бързо се превръща в лидер, благодарение на своите вродени ръководни заложби. Жените представителки на тази огнена зодия са чувствителни, сърдечни, необикновени и не човешки силни дами, които се стремят да сбъднат мечтите си, независимо какво ще им изпрати съдбата, защото притежават нужната енергия да променят себе си, като достигнат най- съвършения свой облик.