Най-успешните, магични и късметлийски дни през месец август 2023

  • Сподели:
Най-успешните, магични и късметлийски дни през месец август 2023

Сега ще ви разкрием кои ще бъдат най-ползотворните и изпълнени с положителна енергия дни от месец август. През тези няколко дни не само, че късметът ще ни преследва, но ще се отворят и много нови възможности, чрез които без никакви усилия ще постигаме желаните цели. 

Ръководени от енергийния поток част от планетите ще ни помогнат да възвърнем баланса и хармонията, като се насладим на едно наистина вълнуващо изживяване през тези няколко дни от месеца. Първите няколко седмици ще бъдат изключително успешни за всички зодиакалния знаци, като към края на август този магичен период ще се преобразува в една изчистваща всичко старо и ненужно мащабна промяна и това ще се случи с настъпването на Ретроградния Меркурий, който ще започне около 24–то число на август и ще приключи към средата на септември.

В този период звездите ще ни помогнат да подредим онези неработещи части от механизма, които пречат на нашето развитие, като почти повечето от настъпващите промени по време на Ретроградния Меркурий ще носят положителен заряд, защото ще ни подтикнат да вземем най-добрите решения свързани с нашето по-успешно бъдеще.

Но сега разберете кога ще можете да се радвате на прекрасни и емоционални моменти, обвити с много любов, романтика и пламенни усещания. 

06.08.2023
На тази дата ще ни се отдаде възможността да направим правилните ходове, с които освен доверието на другите, ще можем да спечелим и сигурни доходи. Тази дата носи положителен заряд, а силата и се намира в числото 6, което е свързано с щастието и красивите емоции - не случайно Бог е създал света само за 6 дни.

През този ден ще забравим за проблемите и ще се концентрираме върху усъвършенстването на духовните си ценности, което ще ни помогне да се изкачим на едно по-високо ниво, където ни очакват печелившите комбинации. На тази дата каквото и начинание да започнем ще бъде увенчано с успех, защото шестицата ще ни зареди освен със сили, но и с вярата, че всичко в този живот е възможно, което ще ни накара да надхвърлим, дори собствените си възможности. Един изключително успешен и късметлийски ден за всички зодиакални знаци, носещ усещане за мир, хармония и много споделена обич.

15.08.2023
Числото 15 е свещеното число свързано с ангелите, което ни помага да се извисим над всичко материално, земно и носещо усещане за несъвършенство. Божественото число е свързано с любовта, онази силна обич, която кара целия ни живот да се преобърне, а душата ни да полети. Именно на тази свещена дата и точно когато почитаме християнския празник Голяма Богородица, мощен поток от положителна енергия ще обхване, както нашите мисли, така и емоционалните ни усещания, като напълно изхвърли от съзнанието ни всички тревоги и изпълни душата ни с удовлетворение и наслада.

Не случаен е този ден, в който можем да се доближим до земното и да почувстваме хармонията, с която Вселената ще зареди нашите умове и тела. През този свещен ден ще имаме много късмет, а мисълта ни ще носи огромна мощна сила, която бързо ще превръща положителните ни желания в реалност. В този ден вашите ангели – пазители ще слязат на земята и ще ви покажат верния път, по който трябва да се насочите. Числото 15 носи силата на новото начало, прогреса и достигането до божествената съвършена енергия.

22.08.2023
Числото 22 носи важно послание изпратено от по-висши сили към нас, което ни помага да открием себе си и да изчистим несъвършенствата в живота си. Това число носи изключително силна вибрация и е свързано със свръх висши послания, идващи от небесните ангели за да ни помогнат да преодолеем трудностите и да продължим, още по-уверени и силни напред.

Важните послания, които ни изпращат имат за цел да променят посоката ни на мислене, като я насочат единствено към ползотворни и благотворителни действия. Именно затова и през този ден късметът няма да ни изостави, а успехът ще ни покаже колко щедра може да бъде съдбата към нас, когато предварително сме успели да споделим своята доброта.

На тази дата ще усетим как тялото ни се изпълва с енергия, а умът ни с потенциал да реализира всяка съкровена наша мечта. Благодарение на числото 22 ще съумеем да намерим баланса и да се радваме на много емоционални вълнуващи и тонизиращи моменти, които ще ни накарат да се почувстваме безкрайно завършени и щастливи.