Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Близнаци

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Близнаци

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Близнаци
Емоционални, общителни и умни, Близнаците са зодиакалния знак, който почти винаги се възползва от дадения му по рождение престъпен талант. Неговата мисъл е толкова бърза и силна, че успява да без проблем да надиграе и най-големите играчи със своите фалшификаторски умения и мафиотска усмивка.
Психиатрите имат доказателства, че тази зодия всъщност е измислила симулацията в секса и имитирането на удоволствие не само в леглото, но и в ежедневието.

А всъщност Близнакът просто си е такъв, когато му е скучно или усети, че това не е неговата среда, той е способен да се измъкне на пръсти, като скалъпи поредната заинтригуваща история, в която разбира се, няма и капка истина. Този знак наистина притежава един изключителен талант да изопачава и разкрасява фактите. За него животът е просто една игра, в която има победители и губещи, нищо повече или по-малко. 

Това е и причината винаги да се стреми да бъде от печелившите и никога от тези, които си бършат сълзите накрая и затова вкарва всички свои непозволени ресурси, с които да манипулира и контролира аудиторията. Установено е, че едни от най-големите фалшификатори и изпечени престъпници носят именно този зодиакален знак. Близнакът е толкова хитър, че без проблем успява да накара своите подчинени да повярват във фалита на фирмата и липсата на финансови средства за заплатите им, докато в същия момент си купува яхта, с която да обиколи света. Той е толкова обигран, че без проблем контролира, както своите подчинени, така и началниците си и почти винаги за тази цел използва наистина интригуващи истории, с които да грабне изцяло вниманието им и да ги убеди, че всичко казано от него е абсолютната истина. 

Още едно от неприятните качества на този въздушен знак е, че обича да бъде на върха на пирамидата, а когато наистина се изкачи на високо професионално ниво, на него започва да му доставя огромно удоволствие да мачка всички онези хора, които до този момент са го дразнели. Може да се каже, че Близнакът забавя, но никога не забравя и в най-точния момент ще си върне на всеки, който се е опитал да го смачка. 

Разсеян и разхвърлян за този знак е изключително трудно да подрежда своите мисли и да действа с конкретен план, като това се отнася, както до подредбата на дома му, така и до главата му, в която постоянно препускат различни видове бръмбари.
Жесток и отмъстителен в момент на ярост Близнакът е способен да извади най-силните си оръжия, а именно безмилостните думи, които могат да донесат много болка и страдание на останалите хора. Близнакът е от знаците, които могат да зачеркнат без проблем всеки човек в живота си, а причината за това може да бъде, че някой си е закопчал копчетата на ризата накриво или пък се е осмелил да го погледне лошо. Странен и различен този знак носи най могъщото оръжие в главата си, но за жалост не винаги успява да се прицели точно и с думите си може да убие не когото трябва.

Хаотичен и капризен – Близнакът може сто пъти да си промени мнението в рамките на 60 секунди, защото в главата му бушува един голям хаос, а недостатъкът да говори директно без да мисли често пъти му навлича жестоки проблеми. Неговите капризи край нямат и дори, когато има всичко, за което е мечтал, той ще намери едно незначително зрънце, което му липсва и ще се съсредоточи именно в него. 

За Близнака е важно да има количество и не чак толкова качество, а това е още един от недостатъците му който би могъл да бъде забелязан, дори в самото му пазаруване, в което торбите преливат, но в действителност той не е успял да вземе нищо смислено. Арогантен и неконтролируем той ще вземе това, което желае, независимо на кого няма да се хареса грубият му подход. Когато е в агресивен режим този знак изглежда наистина страшно в тези моменти, защото е способен да изпепели на прах за секунди – приятелства, връзки и дори отношенията си с близките, защото неговата импулсивност и инат не му позволяват да сведе глава и да признае грешките си.