Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Рак

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Рак

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър  хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Рак

По-голяма част от представителите на зодия Рак перфектно владеят цифрите и в това отношение са истински икономически факири, които умело успяват да съберат и обработват всякакъв вид информация, но в повечето случаи своя 100 % потенциал включват единствено тогава, когато имат някаква изгода от дадената ситуация. 

Истината е, че освен своите неоспорими прекрасни черти и този зодиакален знак, като всички останали си има своите недостатъци, а един от тях е, че Ракът е истински егоцентрик, който вярва истински, че заслужва нещо повече от другите и че във всяка ситуация задължително трябва да бъде център на внимание. 
Въпреки, че най-голямата ирония е, че не може да получи същото удовлетворение от собственото си възхищение, точно това е и причината да не спира да го търси в лицето на някой друг. Този знак може да бъде състрадателен, но в повечето случаи тези силни чувства обича да ги изпитва към себе си, като постоянното му жалване за това, че нещата не се развиват по начина, по който иска, могат наистина да бъдат досадни и отегчителни за другите. 

Не е тайна, че и този знак е един променлив особняк, който сега може да реши едно, а след час друго и да промени мнението си милион пъти, точно от там се поражда неговата безотговорност. Ракът е слабохарактерен, неустойчив, мекушав и нерешителен, което от своя страна го кара да се мести от едната крайност в другата, без да знае точно къде да застане и къде му е мястото. В действителност Раците са лукави, инатливи, емоционални и особено сръдливи. 

Ракът е от знаците, които бързо могат да обърнат гръб и смъртоносно да се обидят от дребни забележки или пък някакви съвети, след което да носят обидата години наред и да си спомнят този момент с негодувание. Този знак никога не забравя трудните и неприятни моменти в живота си, нещо повече всеки един негов ден преминава с мисълта за тях, а точно това е и причината Ракът да бъде така негативен, черноглед и вечно мърморещ събеседник, на когото никой в този свят и по никакъв начин не може да угоди.

Трудно е някой да влезне под кожата на Рака и да го опознае истински, защото този знак е многопластово капризно създание, което не се знае в кой момент ще ви изненада по начин, по който никога не сте очаквали или пък ще ви забие нож в гърба.