Как да разпознаете жена зодия Рак

  • Сподели:
Как да разпознаете жена зодия Рак

Жена зодия Рак
Управляващата планета – Луна
22 юни – 22 юли
Воден знак

Жената Рак е изключително интуитивна и проницателна, дори без много думи тя успява да разшифрова успешно, както предстоящите събития, така и мислите, които протичат в главата на нейните събеседници. Тази жена е силно чувствителна, емоционална, интензивна и ужасно страстна личност, на която никак не ѝ допада да стои дълго време на едно място, без да се занимава с някаква дейност. В очите на останалите хора, тя е като неразгадаем лабиринт, в който човек веднъж влезне ли, може да прекара стотици години, за да намери обратния път.

Около нея винаги се усеща някаква мистерия, защото тази жена изключително рядко споделя тайните си и дава възможност на някого да я опознае напълно. Тя е толкова добра в разкодирането на другите, че само от пръв поглед, може да разбере на всеки човек намеренията. Нейната силна интуиция ѝ подсказва кои са хората, на които може да се довери и кои са тези, от които истински трябва да се пази, ако не иска да пострада. 
Жената Рак е чувствителна и сърдечна дама, която носи много любов в своето сърце, но не винаги е готова да се пречупи и да си го признае, преди това задължително ще подложи на хиляди тестове своя спътник и след това ще прецени, дали си струва да влага време и чувства в тази връзка.

Хората, които я познават добре ще ви кажат, че тя е щедра и обича да помага на останалите с каквото ѝ е по силите, а това е и самата истина, защото тази жена е особено грижовна и винаги се стреми да бъде полезна на хората от своето обкръжение. Нейната откровеност не винаги остава добро впечатление в останалите, защото под напора на емоциите е способна да сподели чужди тайни, които допълнително ще нажежат обстановката и ще запалят директно неугасими пожари. Тази дама обича да общува и в повечето случаи го прави за да събере полезна информация за хората около себе си. 

Жената родена под този воден знак е домакиня, която може да прекара стотици часове в дома си, като се опита напълно да промени интериора и да вкара своя почерк навсякъде. Изобретателна, трудолюбива и смела, тази жена не се страхува да се хвърли в огъня, особено когато на карта е заложено щастието на близките ѝ, тогава тя се преобразява и облича костюма на майка орлица, пазеща най-скъпото което има, а именно семейството си.

Дамите носещи тази зодия са изключително добри домакини, които постоянно експериментират в кухнята и надграждат придобитите кулинарни знания. Те са като вълшебници, които могат да се занимават с хиляда дейности наведнъж и резултатите винаги да бъдат повече от перфектни. Жената Рак е смела героиня, която се опитва да създаде своя свят, като основите трябва да са изградени единствено с честност, отговорност и много чиста любов, защото в противен случай тя няма да бъде щастлива.