Няколко признака, по които можем да разберем, че партньорът ни е охладнял към нас

  • Сподели:
Няколко признака, по които можем да разберем, че партньорът ни е охладнял към нас

Промяната неизбежно връхлита точно, когато най-малко предполагаме, настъпва момент на отдръпване, който сам по себе си носи изключително много въпроси в главата ни, като например – този човек обича ли ни още, дали пък няма нов човек в живота му, иска ли да се разделим и постепенно всички тези въпроси започват да водят след себе си, още и още, а ние навлизаме в един наистина омагьосан кръг, от който можем да излезем единствено, ако успеем да намерим отговорите на тревогите си.

Не винаги е лесно да застанеш и да бъдеш напълно искрен със своята половинка, като извадиш картите на масата и в прав текст му съобщиш, че просто вече не изпитваш същите силни и страстни чувства, както е било преди.

За повечето хора това наистина е нещо, което не могат да направят, защото нямат смелостта да застанат и да бъдат напълно честни с човека, с когато до вчера са делили едно легло и една любов. Ако ви е трудно да разберете дали партньорът ви е охладнял към вас и вече не изпитва същите чувства, както преди ще ви разкрием няколко елемента от неговото поведение, които ще могат да ви отговорят на въпросите, които не спират да ви мъчат, като например - обича ли ме още и иска ли, да сложим край на тази връзка!

Внимавате какво ще кажете, когато сте в неговата компания
От известното време се налага да внимавате точно какво ще изречете, тъй като вашият партньор е станал някак нетипично емоционален и раздразнителен. Повечето думи, които изричате го правят гневен и веднага започва да използва вредни натяквания, свързани с вашите слабости, чрез които да ви нарани.

Общуването с него не само, че е трудно, но е просто невъзможно, тъй като трябва винаги да внимавате, какво ще кажете, за да не го нараните и следователно, той да избухне от нищото. Когато един човек е охладнял и е в продължителна връзка, нормално е и самия той да се чувства объркан и да не знае точно какво да направи в така създалата се ситуация.

Често пъти повечето хора предпочитат да се изолират и отдръпнат от досегашния си партньор, като го оставят сам да намери отговорите на своите въпроси. Друга част от хората, които са охладнели започват да изпитват едно чувство на непоносимост към досегашния си партньор, което ги кара да бъдат груби, резки и избухливи винаги когато са в неговата компания.

Неговите планове вече не са свързани с вас
Ако преди не е спирал да говори и да обсъжда с вас едно прекрасно съвместно бъдеще, изпълнено с екскурзии, семейни почивки и разходки по брега на морето, но всички тези планове са останали в миналото и вече е спрял да мечтае на глас, това е сигурен сигнал, че отношенията ви са разклатени и той най-вероятно не изпитва същите чувства към вас.

Не прекарвате време заедно
Той предпочита да си разпредели времето между работа, срещи с колеги, приятели и познати, но така и не оставя време за да останете насаме и просто да поговорите. Често пъти, когато се чувстваме в задънена улица, започваме да избягваме неприятните моменти, които биха ни натъжили, именно поради тази причина повечето хора са склонни да си запълнят времето с разсейващи дейности, които да ги отдалечат от напрегнатата действителност и да им дадат време, в което да помислят какво точно да направят и кое е най-правилното решение за тях.

Когато човек е охладнял и не изпитва същите чувства към партньора си, той започва да се опитва да го избягва, както и сложния разговор изпълнен с безброй въпроси от страна на половинката му.
 
Не ви харесва как се чувствате, когато сте заедно

Когато сте заедно, дори и в редките моменти, в които се опитвате да поговорите без скандали и упреци, той започва да изтъква вашите недостатъци и всичко, което наистина не харесва във вас.

Когато един човек обича, той директно си затваря очите за тях и приема, човека до себе си с положителните му страни, защото е по-склонен да види тях опиянен от чувствата. Ако не се чувствате добре, когато сте в неговата компания и по-скоро сте объркани и тъжни, това означава, че този човек няма желание да ви предразположи и най-вероятно не се интересува особено как се чувствате вие.