Пет ясни знака, че той не ви обича 

  • Сподели:
Пет ясни знака, че той не ви обича 

Има признаци в мъжкото поведение, които издават, че мъжът до вас е охладнял и вече не изпитва същите чувства към вас. С времето всичко се променя и докато едни връзки стават още по-здрави и непоклатими, други постепенно се разпадат.

Не винаги в живота нещата се случват по начертани правила, особено в любовните връзки, там няма нищо сигурно и ясно, но въпреки това можем да разгледаме няколко сигнала, които биха ни помогнали да разберем, че партньорът ни е охладнял и вече не изпитва същите чувства към нас.

Избягване на пряк контакт – разговор и допир
Ако преди той е намирал време, в което да поговори приятелски с вас и да сподели как е протекъл денят му, какво ново се е случило в службата, но изведнъж този мъж е започнал да се затваря в себе си, нещо повече да страни умишлено.

Опитвате се да го прегърнете, а той бяга, като попарен или се опитвате да планирате някаква обща екскурзия, но той просто категорично не се включва в тези планове. Ако всеки път, когато искате да скъсите дистанцията помежду си, той ви отблъсква, това е сигурен знак, че той е охладнял към вас. 

Периодични изневери
Човек, който ви казва, че ви обича, а същевременно прави секс и с куп други жени, определено ви лъже директно в очите. Изневярата е начин да покажем, че търсим нещо друго, нещо различно и че не сме особено задоволени и щастливи от това, което сме имали до момента.

Особено когато изневерите започват да зачестяват, тогава бъдете сигурни, че този мъж определено вече не изпитва същите чувства към вас.

Липса на подкрепа
Когато имате някакъв проблем, както и нужда от спешна помощ, а този мъж си намира оправдания, чрез които да не поема никаква отговорност и винаги избягва трудните моменти, това означава, че той не се интересува от вас достатъчно щом няма желание да се отзове, тогава когато изпитвате най-силна нужда той да бъде до вас.

Липсата на подкрепа в трудните моменти е сигурен знак, че този човек не изпитва никакви чувства към вас.

Промяна в поведението
Ако преди е бил един истински джентълмен, който се стараел на всяка цена да ви накара да се почувствате обичани, ухажвани и желани, а сега този мъж коренно е променил своето поведение и се е превърнал в човек, на когото не му пука много затова как се чувствате и какво искате.

Промяната в поведението на мъжа е един от най-ясните сигнали, че има някакъв проблем. Когато искате да поговорите с него, а той директно избухва без да има някаква причина за тази промяна в поведението му е ясен знак, че този мъж е охладнял към вас.

Ако преди е влагал сили и енергия връзката да се движи напред и всичко да върви безоблачно, но сега набляга предимно на своя личен живот, желания и мечти, значи вече не изпитва същите чувства както преди.

Тормоз и насилие
Независимо дали този тормоз е свързан с психическо или физическо насилие, когато един мъж наранява умишлено своята партньорка, той има някакъв сериозен проблем.

Запомнете – няма как думите любов и тормоз да бъдат на едно място, защото когато човек обича, той е загрижен за чувствата на другия и всячески се стреми този човек да бъде добре, а когато подхожда с насилие към него, той няма как да изпитва, каквито и да е било положителни чувства към този човек.

Насилникът е човек обладан от свръх много слабости и страхове, който обикновено избира своята изкупителна жертва, след което стоварва целия си гняв върху нея.

Когато един човек ви тормози, насилва и унижава, няма как същият този човек да изпитва любов към вас, просто няма такъв вариант. 

Предлагаме ви и: Как да укрепите своята връзка и да подсилите любовта

Ако жената притежава тези качества - значи е перфектната за теб

Осем неща, които никога не би направил влюбеният мъж

Как да подобрим взаимоотношенията с партньора си

Как да не се обезличаваме, когато сме във връзка