С кои зодии се разбира най-добре Риби

  • Сподели:
С кои зодии се разбира най-добре Риби

Всеки знак е програмиран, че да открива своите допирни точки в определени зодии, а други от своя страна да чувства далечни. Именно чрез този специален вселенски подбор Рибите успяват да пресеят хората, които не харесват и запазват близко до себе си тези, в които откриват частица от себе си.

Разберете кои са тези зодии, с които Рибите общуват без проблем и успяват да създадат много силни и здрави връзки помежду си.

Стрелец
В лицето на Стрелеца Рибите откриват верен приятел и другар за цял живот. Приликите между тези два знака оказват съществено значение, като например и при двата знака се наблюдава доза наивност, детски черти и желание да приключенстват и да открият магията на живота. На пръв поглед напълно различни тези зодии една за друга са като прочетена книга. За Рибите Стрелецът е един жизнен и интересен знак, който ги изпълва с невидима енергия и ги кара да се впускат в приключенията и да експериментират. Рибите пък предават усещане за спокойствие на Стрелеца, както и свободата да прави каквото си пожелае, без да му дишат във врата и без да го съдят прекалено строго за действията му. Така прекрасно синхронизирани тези два знака успяват да оцелеят, въпреки интригите на хората около тях и въпреки тежките удари, които им поднася животът.

Дева
Скромни, деликатни и нежни тези два знака си пасват повече от идеално. Всъщност между Девата и Рибите има много сходни черти, които допълнително ги обединяват, като например чувствителната природа, елегантността и желанието им да не бъдат част от конфликтите. И двата знака се чувстват прекрасно, когато плуват в свои води, а това се случва единствено, когато до тях има човек, на когото държат и в когато чувстват силна подкрепа. Именно това се случва и във връзката помежду им, тъй като и двете зодии поотделно са несигурни, нерешителни и плахи, но когато са заедно всички тези неща изчезват и им позволяват да се радват на това, което имат. Общуването между двата знака почти винаги прочита спокойно и с желание да изчистят конфликтите без да нараняват чувствата на другия, тъй като и двете зодии са наясно с болката, която произтича от лъжата и от спестените думи. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.