Седмичен хороскоп 05.12 – 11.12.2022 

  • Сподели:
Седмичен хороскоп 05.12 – 11.12.2022 

Седмица изпълнена с емоции, изненади и носеща много промени при повечето зодии. Разберете какво вещаят звездите за всеки астрологичен знак и каква седмица ви предстои.

Овен
През тази седмица ще имате енергията и силата да изпипвате всичко професионално и бързо да отмятате своите задачи. Ще се сработвате чудесно в колектива и ще жънете небивали успехи. Прекрасна седмица за започване на нещо ново – проекти, хобита, занимания и учение. През тази седмица любовният ви живот, ще се превърне в източник на радост, под благоприятното влияние на планетите, ще успеете да се радвате на вниманието и подкрепата от своя любим човек.

Телец
През тази седмица няма да си давате много зор и ритъма ви на работа по-скоро ще бъде равномерен и съсредоточен върху правилното изпълнение на задачите, които са ви зададени отгоре. В момента сте завладени от идеята да срещнете земна и романтична душа, с която да постигнете нужната хармония и стабилност.

В края на седмицата ви предстои интересна среща, която ще ви накара да се замислите над това свое желание. Обвързаните Телци ще се радват на пълен синхрон със своя партньор и ще успяват без много думи да се разбират повече от прекрасно.

Близнаци
През тази седмица ще е нужно да се съсредоточите над важните задачи и да подобрите някои свои професионални връзки. Имате много планове за своето бъдеще и още към средата на седмицата ще ви се даде възможността да сбъднете част от тях. В любовния живот ви предстои да направите важен избор, който на по-късен етап ще се отрази пряко на отношенията ви с досегашната половинка. Необвързаните Близнаци ще се радват на вниманието на срещуположния пол, през цялата седмица и ще имат няколко интересни запознанства. 

Рак
През тази седмица ви предстои да обработите голямо количество информация, а задачите ви ще извират една след друга, но ако успеете да бъдете по-внимателни и точни ще успеете бързо да отменете всички свои ангажименти и да се радвате на малко свободно време, което да отделите на семейството си.

Лъв
Уверени в своите възможности през тази седмица ще предпочетете да работите самостоятелно, особено когато става въпрос за важни проекти, ще разчитате изцяло на себе си. През тази седмица ще ви остава достатъчно свободно време, което може да отделите за любимо занимание, хоби или спорт, така ще може да възстановите своите сили и да се изправите по-заредени за следващите си проекти.

В любовния живот няма да има особена промяна, всичко ще се движи с досегашното си темпо. Към края на седмицата може да очаквате сантиментална изненада от партньора си, която наистина ще ви трогне и ще ви накара да се почувствате специални.

Дева
През тази седмица ще отключите своя импровизаторски талант и ще следвате напълно динамиката на работния процес. При Девите не се очертават никакви трудности, ключовият фактор, който ще им помогне през тази седмица е да бъдат по-смирени и да се вслушват в съветите на своите близки, така ще постигнат сигурни резултати.

Любовният живот на родените под този знак, ще бъде хаотичен и нещата ще се движат с бързо темпо, което до някаква степен ще ги обърква и ще ги кара да се почувстват несигурни във връзката, в която се намират.

Везни
Ако успеете да не подхождате с толкова импулсивност и бързина, през тази седмица ще можете реално да пресметнете своите възможности, както и ползите от това, да запазите контрол над емоциите си.

Още към средата на седмицата ще има хора, които ще се опитат да ви извадят от зоната ви на комфорт, но въпреки това е добре да подходите хладнокръвно и да не се оставяте на емоциите да ръководят живота ви. В любовта Везните ще получат огромна презареждаща изненада от своя партньор, още в края на седмицата.

Скорпион
През тази седмица упорито ще преследвате своите цели и никакви странични занимания, няма да успеят да ви откъснат от важните задачи, които трябва да довършите. Заредени с огромно количество енергия, вие бързо ще се справяте със своите задачи. Бързата мисъл и добрата ви памет, ще ви помогнат да реализирате един дълго плануван проект, който значително ще подобри финансовото ви положение.

В любовта нещата ще се движат, но с прекалено бавно темпо за вас самите. Нуждаете се от някаква промяна и доза адреналин, а определено сега е неподходящ момент да се впускате в подобни екстремни начинания.

Стрелец
Седмицата ще ви накара да позабавите малко темпото и да обърнете внимание на здравето си. Постарайте се през следващите няколко дни да не бъдете толкова емоционални и да не избухвате безпричинно, така ще си спестите психическото изтощение.

Опитайте се да погледнете на нещата по-оптимистично и разберете, че всеки труден период бива заменен от хубав, а за вас той тепърва предстои и още след средата на седмицата, ще усетите как нещата започват да се стабилизират и да се променят в една по-различна и добра посока, която ще ви накара да се чувствате значими и щастливи. 

Козирог
През тази седмица може да очаквате някаква важна промяна свързана с промяна на работното място или повишение. Бързата адаптация е ключов фактор за успеха ви, затова се постарайте да се впишете в новата среда и да не се главозамайвайте от постигнатото до този момент. Съсредоточете се към следващите цели и върхове, които искате да покорите и повярвайте, че следващите няколко седмици вашите желания бързо ще се превръщат в действителност.

Водолей
През тази седмица ще имате прекрасна възможност да развивате вашата личност и да покажете възможностите си. До този момент може би сте чувствали, че хората, с които се налага да работите ви подценяват и не ви приемат особено на сериозно, но през тази седмица, всичко това ще се промени и вие ще затвърдите своето положение и място пред останалите. В любовта ще се радвате на един красив и незабравим уикенд, който ще отключи романтични чувства във вас.

Риби
Седмицата за вас ще бъде изпълнена с изненадващи емоционални срещи. Ако се чувствате изпълнени с положителни чувства и желаете силно да срещнете своята сродна душа, през тази седмица ще ви се отдаде възможност да се запознаете с човек, който силно се доближава до вашите възгледи и характер.

Обвързаните Риби през тази седмица, ще бъдат движещият се фактор в своите отношения с партньора и предимно те ще имат честта да взимат всички решения през следващите няколко дни.