Седмичен Хороскоп 07.11 – 13.11.2022 

  • Сподели:
Седмичен Хороскоп 07.11 – 13.11.2022 

Още в началото на седмицата във вторник, на 08.11.2022 г., се очаква пълнолуние под влиянието на планетата Сатурн, което ще внесе едно стопиране на важните събития и ще канализира енергията, което ще ни накара да позабавим темпото и да наблегнем на наистина важните елементи, които ръководят живота ни.

Разберете каква седмица ви предстои и как това пълнолуние ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Овен

Очаква ви едно интересно пътуване, което може да бъде подарък от приятел или изненада от любим човек. Тази почивка ще ви се отрази наистина положително и ще бъде изпълнена с много приятни впечатления, силни емоции и вълнения.

След средата на седмицата, ще има раздвижване, което е свързано с делови срещи и преговори. Не изпускайте нервите си и ще забележите, че и без вашата намеса нещата ще започнат да се подреждат. В любовта не се очакват сериозни любовни кризи, просто се постарайте да отделяте повече внимание и време на своя партньор, като му демонстрирате чувствата си, така ще можете да запазите синхрона, който сте успели да постигнете през последните няколко месеца. Седмицата ще бъде изключително успешна за вас, ако се съсредоточите над важните задачи и бъдете по-умерени в своите дела и думи .

Телец 

Някои хора са на мнение, че седем дни няма как да променят нашия живот, нито пък да се случи нещо различно, но за вас следващите няколко дни ще бъдат изпълнени с вълнения и наистина прекрасни преживявания, които ще запомните.

Звездите са благосклонни към вас и навлизате в етап на красивата промяна, който ще внесе малко цвят и емоции в забързаното ви ежедневие и ще ви накара отново да се усмихвате истински и от сърце, така както сте го правели в детството си. Седмица на емоции, изненади и подкрепа от любимите хора, предстои за представителите на зодия Телец.

Близнаци

През започващата седмица, ще ви се наложи да вземете важни решения, които ще са пряко обвързани с много трудни разговори и разбира се, компромиси, не търсете спасение в някой друг, а се запитайте кое е нещото, което всъщност правите неправилно и променете това, така ще можете да балансирате събитията и да навлезете в нов етап от живота си, който ще ви позволи да се издигнете на едно високо ниво в службата.

В личен план, нещата ще се развиват добре с по-бавно темпо, отколкото ви се иска, но най-важното е, че крайният резултат ще бъде положителен за тези, които са намирали своята сродна душа им предстои едно романтично бягство и обяснение в любов.

А тези, които все още търсят човека на мечтите си, ще имат възможността още в средата на седмицата да срещнат човек, който ще ги обогати интелектуално и духовно, и ще ги накара да се почувстват истински желани.

Рак

Тази седмица ще бъде изключително успешна за вас, а звездите усилено ще ви помагат да сбъдвате своите желания. Около вас ще има много хора, които ще ви ласкаят и ще бъдат силно впечатлени от вашето усърдие и трудолюбие, общувайте, забавлявайте се, защото сега е моментът да се отпуснете и да не се вглъбявате над неща, които не зависят пряко от вас самите.

През цялата седмица ще бъдете заредени от добро настроение, което без усилия, ще предавате и на своите събеседници. Периодът е благоприятен за финансови инвестиции, както и за финализиране на успешни сделки.

Лъв

През тази седмица мислите ви ще бъдат насочени към някакво подобрение или основен ремонт във вашият дом. Имате вкус, естетичен поглед и нюх към съвършените детайли, затова не се притеснявайте, че някъде нещо ще може да се обърка, а дори и това да се случи, вие сте достатъчно иновативни както и пълни с добри идеи, за да отметнете бързо тази грешка и да продължите напред със своя план, важното е да бъдете по-спокойни и нещата ще бъдат изпипани до съвършенство.

Към средата на седмицата ви предстои важна професионална среща, която ще постави началото на ново бизнес сътрудничество, което наистина ще успее да вкара нов облик на досегашния ви проект, това сътрудничество ще бъде изключително ползотворно и успешно за вас.

Дева

Седмицата за вас ще бъде изпълнена с върхове и спадове, изключителната динамика на следващите няколко дни ще ви накара да се събудите и запитате в какво ново начинание, трябва да се впуснете са да можете да продължавате да се развивате успешно.

Благоприятен период за започване на нови проекти, сътрудничество и кариерно развитие. Сега е момента да решите, какво в действителност искате да постигнете в живота и да насочите силите си, именно в тази посока към целта, която ще удовлетвори истински вашите нужди.

Седмицата не е подходяща да се доверявате на хора, които не са от вашето близко обкръжение, защото има вариант да бъдете въвлечени в сложна тъмна схема, която ще промени значително хода на събитията в живота ви.

Везни

Не потискайте своите чувства и мечти, забравете предразсъдъците и се отървете от товарите, които ви мъчат и не ви позволяват да се насладите на прекрасните мигове, които ви предстоят.

Загърбете миналото и не връщайте лентата назад, защото сега е моментът да започнете на чисто, навлизате в период, в който всичко около вас ще се ръководи пряко от мислите и мечтите ви, затова се постарайте да ги насочите в правилната посока, тази от която ще изпитате истинско удовлетворение и щастие от своя живот.

Усмихнете се и ще забележите как и животът ще ви се усмихне. Прекрасна седмица за пътувания, бизнес срещи и финализиране на сделки.

Скорпион

Сега е моментът да помислите за себе си, за своите собствени нужди и желания, без да се налага да се съобразявате с останалите. Чувствате се някак сами, емоционално изхабени, но този период още към средата на седмицата, ще премине и ще започне нов, изпълнен с позитивизъм и красиви емоции. Не се съпротивлявайте срещу съдбата и разберете, че това, което е писано, това ще се случи.

Не винаги можете да влияете на събитията в своя живот и да ги променяте, просто изчакайте, защото винаги след всяка буря изгрява и слънцето, не го забравяйте.

Ако съдбата иска да преосмислете своята връзка и да отстъпите крачка назад, значи това е нейната воля и няма как да се борите срещу себе си. Предстоят ви съдбоносни събития, но най-важното е, че те ще донесат така чаканата промяна в живота ви и ще ви накарат да си отворите широко очите и да забележите колко много хора държат истински на вас и никога не са спирали да ви подкрепят, защото ви обичат.

Стрелец

В началото на седмицата ще бъдете напрегнати и демотивирани. Силно си мечтаете за някое райско местенце, на което да се отпуснете и да пийвате вкусни коктейли, но уви, седмицата ще ви държи нащрек и често ще ви приземява на земята.

Има време за работа, има и за отдих – бъдете спокойни и ако успеете да се съсредоточите и да завършите задачите си в срок, ще получите това, за което силно мечтаете, през последните няколко дни заслужена почивка и допълнителна финансова подкрепа. 

Козирог

През началото на седмицата ще изпитате известно притеснение, свързано с конфликт, който ще трябва да потушите на работното ви място. Този конфликт в действителност ще отвори нови врати за вас и ще разкрие нови възможности, затова вземете това, което ви се дава, защото ако не го направите сега, има вариант някой да ви изпревари, след което искрено да съжалявате, че не сте успели да вземете бързо решение, от което зависи вашето професионално издигане.

В любовта ви очаква период на положителна промяна и споделени чувства, който ще ви изпълни с щастие и ще ви зареди с нови сили.

Водолей

През тази седмица ви предстои да вземете няколко важни решения, от които зависи вашето професионално развитие, дилемата ви ще бъде голяма, но все пак каквото и да изберете, то ще донесе една нова промяна и нов старт в живота ви.

Ключът към успеха е да подхождате с добро чувство, тогава ще можете спокойно да берете плодовете на своя труд, но все пак ако решите да удряте в гръб, имайте предвид, че и зад вас стоят други хора.

Успехът се постига тогава, когато разберем, че ние не сме над всички останали и не можем да ги прескачаме, докато гоним целите си, единственото което можем да направим е да вървим наравно с тях и по този път да събираме опит и хора, които в бъдеще биха ни протегнали ръка.

Риби

Следващите няколко дни ще бъдете изпълнени с позитивни преживявания - предстои ви една среща, която от много дълго време очаквате да се осъществи и която ще внесе допълнителен заряд в живота ви.

През следващите няколко дни ще се почувствате като събудени след много дълъг сън, защото ще се радвате от сърце на всичко, което ви заобикаля и ще се почувствате духовно извисени.

Прекрасен период за любовни срещи и пътувания. Моментът е подходящ да избистрите своите мисли и да разберете, че има много красиви неща, които през последните месеци умишлено сте пропуснали да видите.