Зодия Скорпион – любов, кариера, здраве през месец ноември 2022 

  • Сподели:
Зодия Скорпион – любов, кариера, здраве през месец ноември 2022 

Този зодиакален знак е свързан с едноименото съзвездие Скорпион и обхваща периода 23 октомври – 22 ноември. Той е воден знак и е пряко управляван от планетите Плутон и Марс. 

През месец ноември, ще кроите много планове и програмата ви ще бъде прекалено натоварена. В момента мисълта ви е насочена към изключително важна цел затова не се отклонявайте, а следвайте стъпките, които ще ви отведат директно към постигането ѝ.  

Месецът ще бъде изключително благоприятен за вас, изпълнен с материални облаги и похвали от началството. Очакват ви нововъдения и един спокоен период за размишления, след което отново ще се качите на гребена на вълната. През ноември във вас ще се крие огромен заряд от енергия и тази енергия ще можете да вложите в развитието на нов проект, който предстои да хване интереса ви още към средата на месеца.

В своята връзка има какво да изяснявате, но съвета ни е да подходите с търпение, ако искате отношенията ви с партньора да не ескалират и да прерастат в постоянни упреци, нападки и лошо настроение.

Работа
В своята работа ще бъдете изключително ефикасни, съсредоточени и дейни, ще успеете с размах да отмятате своите задачи, без дори да си взимате глътка въздух.

Вашият стремеж е да покажете на останалите своите възможности и да се усъвършенствате в това, което правите. Месецът ще ви предложи срещи с хора, които ще обогатят вашите знания и с които чудесно ще си сътрудничите през следващите няколко седмици.

Вие постигате желанията си благодарение на факта, че правите всичко с много желание и грижа към детайлите, организирани сте и това определено няма да остане незабелязано, както от вашите колеги така и от началството. 

Любов и връзки
Любовният ви живот ще придобие различен оттенък, ще се превърне в източник на щастие, а романтиката и сантименталността, ще завладеят сърцето ви. Въпреки това, ще се наложи да направите съдбоносен избор, но бъдете спокойни, защото звездите ще успеят да подредят събитията във ваша полза и каквото и да се случи, запомнете, че то ще донесе положителна промяна във вашия живот. Необвързаните Скорпиони ще излизат на срещи, ще се забавляват и още към края на месеца, ще усетят стрелата на Купидон.

Здраве
Когато успеете да наблягате повече на физическите упражнения, вие ще си гарантирате добро здраве. Към средата на месеца, ще почувствате психическа преумора, а най-доброто лекарство и това, което трябва да направите в този момент, е да си откраднете два дни сред природата на чист въздух. Така ще успеете да се заредите с нови сили и енергия за бъдещите ви начинания.

Вижте още: Тайнствената енергия на Скорпиона

Знакът на Скорпиона и кога се пораждат неговите тъмни сили

Отличителните черти на зодия Скорпион

В света на Скорпионите

Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец