Седмичен хороскоп 14.11 – 20.11.2022

  • Сподели:
Седмичен хороскоп 14.11 – 20.11.2022

Разберете какво ви предстои в професионален и личен план през предстоящата седмица.

Влиянието на планетите ще ни зареди с допълнителна енергия, която повечето представители на зодиака ще успеят да вложат в печеливши проекти, които ще им донесат нужното удовлетворение и спокойствие. Успешна седмица за пътуване и време, прекарано с любимите хора.

Овен
Сега е моментът да се замислите за семейството. През тази седмица ще трябва да ограничите своите лични разходи, защото моментът никак не е подходящ за разточителство.

Ако продължавате да работите, така дисциплинирано и усърдно, още в началото на другата седмица ще получите изключително приятна изненада. Седмицата ви предлага много вълнуващи изживявания в емоционалния и социалния живот.

Телец
Ще получите добри новини от чужбина. През тази седмица ще имате много възможности да разгърнете своя умствен потенциал и да покажете на своите колеги и началство колко упорити и целеустремени може да бъдете.

Към края на седмицата ще получите едно наистина добро предложение за нова работа, което от своя страна ще разкрие интересни и добри хоризонти пред вас.

Близнаци
Още от началото на седмицата, ще бъдете изпълнени с много оптимизъм и ще успеете да вземете важни решения, които сте отлагали дълго време, но тези решения, ще се отразят изключително благоприятно на вашето творчество и стартиращи нови проекти. Може да обърнете по-специално внимание на романтичните си връзки. Бъдете открити и разкриете своите чувства пред любимия човек.

Рак
През тази седмица, ще се наложи да обърнете внимание на своето здраве, защото то може да стане източник на притеснения. Постарайте се да не се преуморявате и не се натоварвайте с повече задължения, отколкото може да свършите.

Преумората и стресът ще бъдат ключови фактори за разклащането на вашето здраве. Към края на седмицата очаквайте финансово постъпление, което ще успее да стабилизира вашия бюджет.

Лъв
Тази седмица ще бъде ползотворна за вас, но все пак внимавайте и не пресилвайте нещата както е добре и да избягвате непредвидимите рискове. Периодът е изключително подходящ да доведете започнатите задачи докрай. Обществените дейности ще дават отлични резултати, въпреки че не го усещате, около вас има хора, които истински се радват и възхищават на вашите постижения.

Ще имате възможност за предприемане на няколко кратки пътувания, свързани пряко с професионалните ви задължения. За вас ще бъдат от голяма полза хората, които са навътре в самата кухня, на които ще можете да разчитате да ръководят работния процес. Седмицата ще бъде ползотворна и изпълнена с много положителни емоции, за представителите на зодия Лъв.

Дева
През тази седмицата интуицията ви ще бъде изключително силна, придружена от изблици на вдъхновение. Следващите няколко дни ще бъдат подходящи за срещи с влиятелни хора, които ще бъдат доста отзивчиви към вашите идеи. Не отлагайте своите задачи за последния момент, а се заредете с търпение и вложете цялата си енергия в това да успеете да ги изпълните в срок и още към края на седмицата ще бъдете възнаградени.

Везни
Предстоящата седмица ще бъде спокойна и подходяща за изготвяне на планове и размисъл. Чрез практически подход и желание за успех, вие бавно, но сигурно, ще се придвижвате към свои цели. Седмицата ще бъде подходяща за кратки пътувания, които ще донесат допълнителен нюанс и цвят във вашето ежедневие.

Скорпион
През тази седмица ще се проявят психичните и интуитивните ви наклонности, не пренебрегвайте обаче очевидното и то е, че съдружниците ви и най-близките ви хора ще са ви особено полезни. Ако успеете да отстъпите крачка назад, ще можете да достигнете желаното споразумение свързано със семейна сделка.

През тази седмица ще изпитвате особен интерес към далечни култури и страни. Седмицата за вас ще бъде изключително ползотворна и изпълнена с много положителни емоции, а нагласата ви за успех, още към края на седмицата, ще ви поднесе заслужени награди.

Стрелец
През тази седмица може да планувате семейна почивка. Седмицата за вас ще бъде спокойна и изпълнена с приятни изживявания. Погледът ви върху нещата ще е оптимистичен, именно този подход ще донесе много успехи през следващите няколко дни.

Чрез силни амбиции и малко повече търпение, вие ще изкачвате своите върхове, единственото нещо, за което трябва да внимавате през тази седмица, е да не се предоверявате на хора, които не познавате достатъчно добре.

Козирог
През тази седмица се налага да бъдете предпазливи, особено от задкулисни интриги на вашите колеги, които имат за цел да разклатят стола, на който сте седнали. За да неутрализирате отрицателните аспекти е нужно да съберете своите мисли и да не действате под влиянието на емоциите.

През тази седмица ще посветите цялата си енергия на работата, но не забравяйте да си отделите време за развлечения с любимите хора, така ще можете да се презаредите с нови сили за предстоящите бизнес ангажименти.

Водолей
През тази седмица ще имате склонност към свръхчувствителност, която ще замъглява ясната ви преценка за случващото се. Не бъдете толкова емоционални, а се постарайте да определите ясно своите цели, след което насочете вниманието си към важните събития.

Като цяло ви предстои успешна седмица, изпълнена с ползотворни срещи и положителен заряд, бъдете търпеливи и не търсете под вола теле. В любовния ви живот ще има раздвижване, още към средата на седмицата ви очаква една незабравима любовна изненада.

Риби 
Късметът ще ви съпътства през цялата седмица, единственото, което трябва да направите е да съберете мислите си и да ги насочите към дела, които биха ви донесли някакво удовлетворение.

Към края на седмицата ви предстоят няколко особено важни срещи, които ще са пряко свързани с вашето професионално развитие и растеж, затова не се разпилявайте. В любовта ви очаква едно леко разтърсване, което ще ви накара да се усъмните във верността и откровеността на човека до себе си. Не бъдете прекалено емоционални и се опитайте да изслушате своя партньор и да вникнете по-дълбоко в ситуацията.