Седмичният хороскоп на High View Art за 11.09 – 17.09.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 11.09 – 17.09.2023 г.

Седмицата ни напомня да наблегнем на важните събития, като не отлагаме текущите задачи за по-късен етап. Емоционални дни, които ще провокират в някои зодии напрежение и гняв, други пък ще успеят да отключат духовните сетива, като смирение, търпение и прошка, чрез които ще намерят своето място в заобикалящия ги свят.

Понеделник и вторник ще бъдат така наречените светли дни, през които повечето зодии ще могат по-бързо да се справят в по-напрегнатите ситуации, като изкарат най-добрите свои черти наяве. Сряда и четвъртък ще бъдат дните за ретроспекция, като ще се даде шанса на всички земни зодии да върнат лентата назад и да разберат в какво всъщност се състоят техните грешки, особено онези, които до този момент са ги застопорявали на едно място и напълно са спирали тяхното развитие.

Петък, събота и неделя ще носят настроение, емоции и интересни срещи за водните и огнените знаци. Въздушните пък ще имат шанс да демонстрират най-силните си качества през следващите няколко дни. Разберете какво са ви подготвили звездите през предстоящата седмица.

Овен
Напълно възможно е през следващите няколко дни да се окажете в губеща позиция, но това по никакъв начин не трябва да спира вашето желание за развитие и мотивация. Моментът е подходящ да обмислите кои са най-важните приоритети в живота ви и да се отървете от всичко ненужно.

Телец
Добре е през следващите няколко дни да се пазите от ''приятелски съвети'', имащи за цел да объркат напълно програмата ви, като ви забавят и внесат в живота ви невиждан хаос. Вслушайте се в онова, което ви подсказва интуицията и следвайте предварително начертания път без да се отклонявате.

Близнаци
Ако оставите задачите на самотек има голяма вероятност след няколко дни да се ровите в планина от недовършени ангажименти. Още в началото на седмицата ще чувствате силна физическа и емоционална умора, но ако успеете да се съсредоточите и вложите цялата си енергия в текущите дейности, отличните резултати няма да закъснеят и ще останете много доволни.

Рак
Може би сте засегнали някой през последните няколко дни и сега е моментът просто да спрете и да се извините, защото това е единственият начин да продължите напред с чиста съвест и положителна енергия.

Лъв
През тази седмица ще излъчвате силен магнетизъм, който ще привлича вниманието на хората около вас. Думите, които изричате през следващите няколко дни ще бъдат като вълшебен еликсир за ушите на вашите началници, затова поискайте от тях онова, за което от толкова време мечтаете. Успешна и позитивна седмица изпълнена с много настроение, безобидни флиртове и усмивки.

Дева
Хубаво е през следващите няколко дни да избягвате конфликтите ситуации и да се постараете да не бъдете на всяка манджа мерудия, това е единственият възможен вариант да не си навлечете гнева на високопоставени хора. По-добре запазете неутралитет и се съсредоточете върху текущите си задачи, само така ще успеете да избегнете непредвидени сблъсъци.

Везни
Не е изключено през тази седмица да се появи човек от вашето минало, който ще се постарае да ви върне стари спомени и чувства. По-добре е да оставите старото там, където му е мястото и вместо да поглеждате назад, трябва да насочите цялото си внимание към невероятното бъдеще, което ви предстои. 

Скорпион
През последните няколко дни усещате живота си някак скучен и застоял, но сега е моментът, в който съдбата ще ви събуди, като ви поднесе нови приключения и начинания, в които да вложите цялата си енергия и емоции.

Стрелец
Спрете да витаете в облаците и се хванете за нещо изпълнимо и реално, защото в момента това е единственият начин да изпълзите от рутината и бездействието, като вложите силите си в мечтаните цели.

Козирог
Добре е през следващите няколко дни да не променяте постоянно гледната си точка. Ако сте дали обещание на свой колега, просто го изпълнете без да протакате, защото съвсем скоро ще се окажете в подобна позиция, търсещи съвет именно от човека, на когато сте успели да помогнете. 

Водолей
Предстои ви една интересна седмица изпълнена с много настроение и приятни запознанства, които освен че ще разширят хоризонтите ви, но ще ви накарат да се почувствате емоционално заредени.

Риби
Вашите страхове в момента са плод на факта, че не сте успели да развиете своя потенциал и да демонстрирате скритите си заложби пред колегите, това е и причината да стоите в сянка и рядко някой да се допитва до вашето мнение. Колкото по-бързо успеете да пречупите тази призма и покажете пред останалите на какво сте способни, толкова по-бързо страховете ще изчезнат завинаги.