Седмичният хороскоп на High View Art за 20.02-26.02.2023

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 20.02-26.02.2023

Хармонична седмица изпълнена с много полезни работни срещи и неочаквани промени. Разберете каква седмицата ви очаква според зодиакалният ви знак. 

Овен
През тази седмица ще подходите изключително отговорно към работните си ангажименти, все пак се постарайте да оползотворите енергията си в своето развитие, без да се разпилявате излишно. Бъдете подготвени, защото през следващите няколко дни ще се случи нещо непредвидено и значимо, което истински ще ви зарадва.

Телец
Седмицата за вас ще бъде изпълнена с нововъведения и въпреки, че в началото ще се дърпате от настъпващата промяна в последствие ще осъзнаете, че тя наистина е положителна. Възможно е да смените дома или работното си място, като ще започнете да пишете нова книга в своя живот, на която кориците ще бъдат значително по-лъскави и носещи усещане за удовлетворение. Новото начало за вас предстои, затова запретнете ръкави и се постарайте да си наредите картите правилно.

Близнаци
Седмицата за вас ще бъде изключително емоционална и наситена от към събития, в които ще можете да почерпите солиден опит и да изпъкнете, чрез своите ораторски умения. Нужно ви е разнообразие, както на духовно, така и на емоционално и любовно ниво, затова можете да насочите вниманието си към някое  спонтанно пътуване, което да ви донесе нови усещания и повече адреналин.

Рак
През тази седмица ще успеете да получите ценен житейски урок, свързан с ваш познат, на когото сте имали твърде много доверие, но по-добре сега да изпитате този дискомфорт, отколкото в бъдеще да разберете, че сте станали жертва на обстоятелствата, благодарение на тъмните планове на този човек. Въпреки това разочарование ви предстои седмица изпълнена с нови контакти и довършване на важна сделка, затова се концентрирайте и направете най-доброто за себе си.

Лъв
В следващите няколко дни, трябва добре да организирате работните си задачи и ангажименти, ако искате да избегнете свръхнатоварване. Опитайте се да си доставите нужната почивка между работните срещи, както физическа, така и духовна, защото тази седмица за вас ще бъде изключително натоварена и всичко ще върви на бързи обороти. За да не губите баланса действайте по-прагматично, като разпределите правилно своите сили. 

Дева
През тази седмица ще се почувствате по-стабилни и уверени в това, което правите и то ще се отрази изключително добре, както на излъчването ви, така и на емоционалната ви състояние. Сега е моментът да вложите всичките си сили в положителни инициативи, чрез които можете да изпъкнете и да постигнете по мащабни резултати.

Везни
Сега не е моментът да се отдавате на негативно мислене, защото реалността се е оказала малко по-различна от вашите представи, вместо това се опитайте да оцените всички онези хубави неща, като например любовта на близките ви и многобройните успешни социални контакти, които сте изградили през годините, защото именно те правят живота ви наистина невероятен. Може би в момента действителността не съвпада с очакванията ви, но тук разковничето се крие в търпението, защото всяко красиво и специално нещо в живота ни винаги отнема определено време.

Скорпион
През следващите няколко дни се постарайте да не се вкопчвате в маловажни събития, имащи за цел да черпят от вашата енергия, вместо това насочете вниманието си върху текущите задачи и се радвайте на приятните моменти, които ще ви предостави съдбата. Ключът за успеха е позитивното мислене, затова изхвърлете всички тревоги надалеч и направете място на хубавите неща, които тепърва предстоят да навлязат в живота ви. Успешна седмица изпълнена с емоционални срещи и много настроение.

Стрелец
През тази седмица може да срещнете известни пречки в реализирането на много важен за вас проект, но въпреки това не се отказвайте и насочете силите си, към това да промените събитията. В крайна сметка резултата няма да закъснее и ще осъзнаете, че дори трудностите, през които сте преминали са били правилните стъпала към успеха. Предстои ви спонтанно пътуване, което ще ви накара да преосмислите изцяло начина си на живот и ще ви зареди с нови планове за бъдещето.

Козирог
В следващите дни ще получите предложение, на което трудно ще можете да устоите затова ще запретнете ръкави, а ентусиазмът ви ще ви помогне да реализирате успешно своите бизнес идеи. Промените, които ви предстоят ще бъдат свързани с по-добро заплащане, по-висок пост в службата и добиване на полезен опит. 

Водолей
Предстоят ви много изненади, които ще бъдат запомнящи се и ще оставят траен отпечатък във вашата душа. Най-голямата изненада ще е свързана с появата на дете във вашето семейство или сключване на брак. Очаква ви една наистина интересна и изпълнена с много положителни емоции седмица.

Риби
През следващите няколко дни трябва да бъдете изключително предпазливи, особено що се отнася до подписване на документи и сключване на сделки. Ще получите възможност да стабилизирате, своето материално състояние и да изплувате над ежедневните проблеми. През тази седмица ви очаква интересна среща, която ще ви мотивира да подобрите начина си на живот.