Седмичният хороскоп на High View Art за 26.12.2022 – 01.01.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 26.12.2022 – 01.01.2023 г.

Последната седмицата от годината ще бъде изключително успешна за повечето представители от зодиака, като част от тях ги очакват романтични послания и вълшебни моменти в компанията на любимите хора. Разберете какво ви очаква през предстоящата седмица.

Овен
Коледният дух напълно е завладял вашия свят и в момента сте настроени на позитивна вълна, изпълнена с красиви емоции и надежди. В началото на седмицата може да изпитате леко затруднение в общуването, но в крайна сметка последната седмица от годината за вас ще бъде изключително емоционална и изпълнена предимно с положителни емоции и много настроение.

В края на седмицата може да очаквате една вълнуваща среща с човек, който ще успее допълнително да ви зареди.

Телец
През тази седмица, ще имате възможността да демонстрирате своите чувства пред любимите хора. Краят на годината е наистина подходящ момент да споделите това, което изпитвате и да затворите старите страници. Време е да започнете да пишете нова книга, в която положителните емоции трябва да преобладават, а затова ще ви помогнат тези хора, които през последната година са били до вас, както в добрите моменти, така и в лошите.

В края на седмицата ви предстои едно пътуване, което ще ви накара отново да мечтаете и да планирате едно успешно бъдеще в компанията на любимия човек.

Близнаци
За вас последната седмица от годината, ще бъде изпълнена с желание да направите хората около вас щастливи. Седмица преливаща от задачи и подготовка за посрещане на предстоящата година. Нашият съвет обаче е да внимавате как ръководите своите финанси, за да не се окаже, че в настъпването на Новата година джобовете ви са вече празни.

Рак
В началото на седмицата ще имате известни притеснения свързани с вашето здравословно състояние, но ако не пренебрегвате сигналите, които ви подсказват, че има някакъв проблем и се обърнете за съвет към специалист, вие бързо ще можете да се справите с това препятствие.

Към средата на седмицата, ще получите една доста интересна покана, която ще ви мотивира да преобразите себе си, като оставите в пълен захлас, хората около вас. Ще посрещнете Новата година изпълнени с положителни емоции и надеждата, че тази година ще бъде по-щедра и добра към вас.

Лъв
Тази седмица за вас ще бъде изпълнена с много изненади, подаръци и една демонстрация от страна на половинката, която истински ще успее да ви трогне и да ви накара, да се почувствате истински щастливи. С настъпването на Новата година, зад вас ще оставите всички трудности и неволи и ще започнете да чертаете едно ново начало, в което щастието и здравето ще бъдат присъстващи фактори през цялата година.

Дева
Оставили сте един неразрешим конфликт, свързан с човек, на когото истински държите и сега е важно да се запитате дали наистина искате да посрещнете Новата година носещи в себе си тези негативни емоции от старата.

Сега е моментът да се извините и да простите, след което да започнете на чисто, заредени с положителни емоции и много добро настроение, което да предадете на хората, които истински държат на вас.

Везни
Още към средата на седмицата, ще получите възможността да смените обстановката и да презаредите своите сили. Очаква ви една чудесна седмица, изпълнена с положителни срещи, емоции и много добро настроение, което ще успеете да пренесете и в следващата година.

Скорпион
В началото на седмицата ще се почувствате някак напрегнати и готови за битка, но за вас е по-добре да си дадете заслужена почивка, в която да се насладите на компанията на своите близки и да презаредите своите сили за предстоящата година. В края на седмицата ви очаква една наистина огромна и вълшебна изненада, която ще успее да сгрее душата ви и да ви върне отново в детството. 2023 година за вас ще започне с много позитивизъм и желание за развитие. Прекрасна година за стартиране на нови проекти.

Стрелец
През последната седмица във вас ще бушуват най-различни емоции, които ще ви накарат да се изнервяте за най-малкото, след което да изсипвате този гняв върху най-близките си хора. Опитайте се да се отпуснете и да се пречистите от негативните влияния на хора, които се опитват по някакъв начин да объркат живота ви.

Сега е най-подходящият момент да пресеете тези хора, които ви дърпат назад и да оставите в живота си онези, които искрено ви се възхищават и обичат, а те не са никак малко. Новата година ще посрещнете с една надежда и очакването, че тя ще бъде по-успешна, позитивна и благоприятна от старата.

Козирог
Изпълнени с очакване, вие ще успявате да предадете и на останалите своето добро настроение през тази седмица. В средата на седмицата ще имате някаква спънка, която ще изгуби част от времето ви, но в крайна сметка нещата бързо ще се подредят по местата си. Новата година ще посрещнете в компанията на най-близките си хора, изпълнени с романтични чувства и позитивно настроение.

Водолей
В началото на седмицата, ще бъдете разсеяни и мислите ви бързо ще променят своята посока. Към средата на седмицата, ще получите една неочаквана изненада, която ще ви изпълни с топли чувства.

Новата година ще посрещнете в компанията на най-скъпите си хора на място, създаващо много уют и излъчващо вълшебна магия. Предстои ви една наистина успешна и мотивираща година, в която трудностите няма да присъстват, а положителното настроение ще се усеща във въздуха.

Риби
През тази седмица ви предстои да направите една голяма изненада, свързана с любовно признание към много скъп за вас човек. Празничното настроение е завладяло вашите мисли и ви е накарало да погледнете по различен начин на заобикалящия ви свят. В края на седмицата, ще успеете да се откъснете от рутината с едно ободряващо пътуване в компанията на човек, към когото изпитвате силни чувства и който е важна част от живота ви.