Седмичният хороскоп на High View Art за 27.02 – 05.03.2023

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 27.02 – 05.03.2023

Седмицата ще бъде динамична, интересна и ползотворна за голяма част от зодиакалните знаци. През следващите няколко дни, звездите ще бъдат значително по-благосклонни към нас, тъй като ще ни помогнат да реализираме най-силните си желания и да изтеглим печелившите карти от тестето. Тук можете да разберете какво ви е подготвила съдбата и какво да очаквате през следващите няколко дни.

Овен
През тази седмица ще се чувствате, така сякаш не сте си на мястото и не разбирате достатъчно добре позициите на колегите си. Събитията през тази седмица при вас ще бъдат непредвидими, ще усещате как интуицията ви подлъгва и това, което мислите, че предстои е заменено от нещо, което дори не сте очаквали да се случи. В края на седмицата равновесието ще се завърне и бързо ще преминете през този критичен период.

Телец
През тази седмица е хубаво да не привличате вниманието към себе си, а да насочите енергията си в стабилизиране на вашето материално положение. През последните няколко дни сте направили неподходяща инвестиция, която е объркала вашите планове, затова сега е моментът да поправите положението и да изградите по-солидна стратегия за успех.

Близнаци
През следващите няколко дни периодът ще бъде подходящ да уредите личните си отношения, особено с хора, които чувствате близки и на които държите искрено. Ако успеете да изслушате мотивите на своите близки, ще можете да вземете най-правилното решение в конкретната ситуация, като си спестите ненужни конфликти.

Рак
Хармонична седмица, в която всичко ще се движи с по-бързо темпо, отколкото ви се иска, но въпреки това всеки един момент ще оставя във вас положителни спомени и чувства. През тази седмица можете да очаквате работно пътуване, което ще ви мотивира да разгърнете целия си потенциал пред колегите и началството, както и да получите заслужено признание от тях.

Лъв
През тази седмица ще ви се наложи да вземете изключително важни решения, от които ще зависи бъдещето ви. Добре е предварително да обсъдите своите мисли с най-близките си хора и да синхронизирате своите действия, ако искате да получите успешни резултати.

Дева
Седмицата за вас ще бъде изпълнена с много изненади, повечето от които ще бъдат наистина приятни. Възможни са конфликтни ситуации на работното място, но ако не искате напрежението да ескалира най-добре е да не се намесвате в спора.

Везни
За вас седмицата ще бъде спокойна и ще ви даде възможност да анализирате всички свои грешки, през последните няколко месеца, както и да извлечете конструктивни поуки от тях. През следващите няколко дни е добре да насочите енергията си към професионалните задължения, които не търпят отлагане.

Скорпион
През следващите няколко дни вашите приоритети ще бъдат насочени към семейството и близките ви, но се опитайте да не бъдете чак толкова строги и критични към тях, докато ги надзиравате, вместо това насочете погледа си върху техните специални нужди и начина, по който бихте могли да им бъдете от полза.

Стрелец
През тази седмица ще ви се наложи да вземете сериозни решения, затова е хубаво да се консултирате с по-опитни хора, които ще могат да ви посъветват, относно вашия избор и така да достигнете до най-правилното решение за самите вас. В края на седмицата очаквайте приятна изненада от един наистина специален за вас човек.

Козирог
През тази седмица ще бъдете изпълнени с много приятни чувства и ще се радвате на специално внимание от един много скъп за вас човек, а това ще ви ласкае и ще ви накара да се почувствате на седмото небе. Успешна и позитивна седмица, която ще внесе много топлина и хармония в душата ви.

Водолей
До средата на седмицата цялото ви внимание ще бъде насочено в посока изпълнение на служебните ви задължения, но след това ви предстоят няколко дни, в които да си вземете глътка въздух и да обърнете внимание на собствените си нужди. Ползотворна и хармонична седмица, предстои за родените под знака на Водолея.

Риби
Вие самите знаете, че можете да постигне всичко, за което копнеете, единственото, което ви е нужно е издръжливост и постоянство. Ако бъдете малко по-организирани и насочите енергията си в правилната посока и добрите резултати няма да закъснеят, бъдете сигурни в това.