Сезонът на Близнака – промяна, нова любов и адреналин

  • Сподели:
Сезонът на Близнака – промяна, нова любов и адреналин

(21 май – 21 юни)
Близнаците са третия зодиакален знак в астрологията и носят елемент въздух. Родени под влиянието на планетата Меркурий, те са изключително любопитни, независими, социални, активни, свободолюбиви, забавни, контактни и свръх интелигентни. 
Близнаците могат да предадат своята енергия на останалите хора и да ги заредят с добро настроение.
Близнакът е зодия характеризираща се със своя бодър дух и променлив характер, но сега за този въздушен знак настъпва нов етап в живота му, който е насочен изцяло към придобиването на мъдрост и смирение. Страстни, енергични, контакти и необикновени, хората родени под този знак са ходещо торнадо, пренасящо със себе си всякакъв вид емоции и настроения. 

Близнакът е знакът на усърдието, мъдростта и логическата мисъл, но често пъти, дори самият той не разбира как е успял да оплете всички нишки в живота си и да тръгне по възможно най-трънливия и грешен път. По-важното е, че той никога не се отказва и е борец по душа, който устремено се цели винаги към върха и към свободата на словото. Емоционални и чистосърдечни от Близнаците човек може да научи много полезна информация, защото те са като красива отворена книга, носеща мъдрост, любов и добро настроение. Близнакът притежава изключителната дарба да омагьосва хората с думи и да обича с цялата си душа. 
 
Енергия, любов и промяна през новия месец

Още към края на май, Близнаците ще усетят прилива на мощна енергийна вълна, която ще успее да постави ново начало за тях, като остави старите проекти и надежди в миналото.

Новият месец за тях ще донесе и ново начало, както в професионалната сфера, така и в личния им живот. И докато до този момент са се чувствали недооценени от своето началство, сега нещата ще започнат да изглеждат по различен начин. Близнаците бързо ще изпъкнат, чрез своите многобройни заложби и идеално ще се впишат в новата среда. Промяната при този знак е свързана с неговото цялостно обновяване и стартиране на нови печеливши проекти. През юни мисълта на Близнака ще е в пъти по-силна от обикновено и ще ражда много нови и нестандартни идеи. Всяка цел, която си поставят Близнаците през юни, трябва да бъде подплатена с правилния план за действие, ако искат да затворят омагьосания кръг и да се насладят на съвършени резултати. 

През юни се очаква силна активност и в главата на Близнака на момента може да цари истински хаос, но този път той ще бъде породен от прилив на печеливши стратегии, които в крайна сметка ще му донесат заслужени привилегии. Колкото по-бързо Близнакът се адаптира към този процес на промяна, толкова повече позитиви ще събира към себе си и ще извади печелившите карти от тестето. 
Приливът на адреналин и положителна енергия ще се усеща от Близнаците най-силно през последните няколко дни на месец юни, тогава тяхната активност ще ги насочи към създаването на нещо ново, мащабно и възвишено, изпълнено с много въпроси, но и великолепни разтърсващи емоции. Могат да очакват и втората серия от покачване на адреналина, като тя ще бъде свързана с пътуване извън страната, като там ще се насладят на прекрасни емоционални и духовни занимания, които ще ги обогатят допълнително и ще внесат мечтаната хармония в живота им. 

Зодиите, които ще ги закрилят през месец юни и тези, от които трябва да се пазят

За родените под този въздушен знак е добре през юни месец  да държат в близост до себе си представители от зодиите – Лъв, Водолей и Стрелец, защото те ще бъдат техните невидими телохранители и мъдреци, които ще им помагат тогава, когато съдбата е решила да им изпрати някакво изпитание. Хората обаче от които трябва да се пазят са Козирог и Риби. На тези знаци не трябва да се доверяват сляпо, ако не искат да бъдат ударени в гръб и по най-слабите им места.

Нов месец - нов късмет

Към средата на юни е възможно Близнаците да се чувстват малко по-умерени и в безтегловност, но това е просто етап на преобразяване, който ще им даде възможността да размислят върху своите постъпки и да вземат най-добрите решения касаещи личния им живот. 
Новият месец ще дойде и с нова голяма и разтърсваща любов за Близнаците, която ще ги накара отново да повярват, че на света всеки си има своя сродна душа. Колкото по-малко преследвате любовта, толкова по-бързо ще почука на вратата ви и още в началото на юни ще поставите началото на нови и стабилни отношения с човек от срещуположния пол.

В края на юни Близнаците ги очаква втора вълна на прилив от красиви емоции, които могат да бъдат свързани с годеж, бебе, или сватба на техен близък човек. Всички тези емоции ще ги накарат да си пожелаят подобно щастие и към края на годината това тяхно желание ще положи основите на една нова ера за Близнака.