Слънце в Дева: какви промени можем да очакваме 

  • Сподели:
Слънце в Дева: какви промени можем да очакваме 
Advertisement

За една пълна година Слънцето успява да премине през всички зодиакални знаци и когато то се намира в определен зодиакален сектор, бързо започва да властва през този определен период. Периодът, в който Слънцето ще се намира под знака на Девата, е 23 август – 22 септември. През това време сред всички зодии ще се наблюдава силно изменение в характера, като повечето знаци ще залагат на практичността и търсенето на вътрешно многообразие. Слънцето е най-важния елемент, който определя личността и човешкия потенциал.  

В периода, когато властва зодиакалния знак на Девата ще имаме възможността да анализираме поведението на хората около нас и да подредим по важност всички свои приоритети. Това е време, както за равносметка, така и за хармонизиране на личния баланс. 

Втория подвижен знак в Астрологията с елемент Земя, а именно Девата, ще олицетворява промеждутъка от време между две важни събития, през които всеки човек ще трябва да премине независимо, дали го желае или не. Този скок в неизвестното при повечето знаци ще внесе огромна доза щастие и пълно душевно удовлетворение, затова няма за какво да се тревожим напразно, единствено при зодиите, които имат важни недовършени задачи ще се наблюдават известни забавяния и прилив на противоречиви емоции. 

Стресът и нервното напрежение при повечето знаци ще бъдат заменени с неистово желание за приключения и повече приятни емоции, в които стремглаво ще впуснат зодиите без да се замислят много и точно тези моменти ще им донесат истинско удовлетворение и душевна свобода.
Периодът носи, както своите негативи, така и ужасно много позитиви за всички астрологични знаци, които ще могат да забележат по-ярко своите грешки и да направят корекция на поведението си навреме. Колкото по-упорити и съсредоточени са в своите ежедневни задачи, толкова по-скоростно ще усетят резултата от положения труд и ще се радват на много успешни сделки.

Периодът е благоприятен за размисли и взимане на важни решения, които касаят нашето бъдеще, защото под влиянието на Слънцето ние ще имаме възможността да видим нещата от един по-светъл и добър ъгъл, което ще ни помогне да си спестим много въпроси и бъдещи грешки.
Девата е знакът на сърдечността, трудолюбието и неистовите усилия към подобрение и прочистване от всичко ненужно, именно така ще започне и периода на този зодиакален знак, като внесе нови възможности за преструктуриране на живота ни. Още в края на август зодиакалните знаци ще се насочат към изразяването на своята духовност, като предприемат важни стъпки към себепознанието и анализиране на вътрешния си мир. 

В този период ще се наблюдава желание за анализиране, наблюдаване и разумно взимане на важни решения, което е и визитката на властващия знак на Девата, през този период от годината. Повечето астрологични знаци ще чувстват нуждата да бъдат полезни и да помагат на останалите, като техните усилия ще бъдат подобаващо възнаградени от съдбата. 

В периода на Девата повечето знаци ще се стремят към анализиране и вникване на едно по-дълбоко ниво в ситуациите, което ще им помогне по-лесно да достигат до правилното решение и да не губят ценно време в размисли. Зодиите ще се стремят освен към анализи и към перфектно завършване на своите задачи с изпипване на всеки дребен детайл, което е присъщо за Девата, която винаги се стреми да бъде перфектна във всеки аспект от живота си.

През следващите няколко дни ще бъдем открити, целенасочени и съпричастни към нуждите и проблемите на околните, въпреки това ще навлизаме и в критични настроения, които ще отнемат част от енергията ни. 
Всяка зодия ще успее да усети вкуса на промяната и произтичащата еуфория от откриването на нови възможности, което ще им даде силата да обновяват своите идеи и да насочват мислите си единствено към продуктивни и успешни действия. Ангажирани с довършването на стари задачи зодиите ще могат да вложат целия си потенциал в тези проекти, като изпипат до съвършенство всеки детайл и наблегнат на перфектното изпълнение. 

Усърдни и вглъбени в своята работа, огромен процент от зодиакалните знаци ще получат възможността да пренапишат своята книга на живота и да устроят бъдещето си, като вложат всичките си усилия в усъвършенстване и придобиване на нови полезни знания, които да инвестират в своето материално и духовно израстване. Периодът обхващащ зодиакалния знак на Девата ще бъде обвързан с аналитичност, доброта, съпричастност и грижа към околните, като не на последно място, ние ще успяваме с малко думи да изразим всички онези емоции, които бушуват в душата ни без да бъдем прекалено романтични и прелитащи из облаците.

Девата бързо ще ни приземява на Земята и ще ни показва каква е реалността, като разбира се, заедно с трудностите ще ни насочва и към положителните цветове и аромати, които предлага животът. През целия период зодиакалните знаци ще жадуват да опознават нови територии и да се обграждат със знание и мъдрост, което ще им помогне в бъдеще време да направят най-добрият избор относно своя собствен път в живота.