Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Дева

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Дева

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Дева
Девите са известни с факта, че могат да задържат чувствата си под контрол, което ги прави изключително разсъдливи и грижовни. Въпреки обаче неоспоримите положителни качества, с които са заредени представителите на този земен знак и те като останалите зодии си имат своите трески за дялане.

Всъщност недостатъците им се крият в това, че те са вманиачени хипохондрици, които успяват да преувеличават дребните незначителни симптоми, като в главата си бързо ги превръщат в изключително тежки нелечими заболявания. Те до такава степен се самонавиват, че имат някакъв сериозен проблем, че за секунди могат да направят от мухата слон. За тях на първо място стои тяхното лично удобство и това е причината винаги да се опитват да насочват вниманието на другите хора към собствената си особа.

Изключително критични и нетактични, те никога не успяват да открият нещо красиво около себе си, просто защото са настроени винаги да търсят под вола теле и да пускат своите зловредни коментари, просто за да изкажат ''свръхкомпетентното'' си мнение. 

Параноични, мрънкащи и недоволни от живота, Девите винаги ще си намерят кого да критикуват, защото това е начин да изместят вниманието на хората от собствените си грешки. Напук на всеобщото мнение, че този знак е спокоен и винаги усмихнат, всъщност човекът роден под този знак е ходещо кълбо от нерви, което не спира да разпръсква недоволството си от живота. 

Страхливи и обладани от нуждата да подреждат, Девите отстрани изглеждат, като параноични маниаци, които се съсредоточават върху дребни, безсмислени детайли и се терзаят защо например покривката е поставена на криво или пердето не е в права линия. Още една от лошите черти на тази зодия е свързана с факта, че обича да се намества сред различни групи хора, дори за целта може да постави безброй много лица, с които да се хареса на всички, но това е лицемерието, с което всяка Дева се опитва да си преправи път в живота.

Девите са страхлив знак, който никога няма да излезе смело и да сподели реалните си мисли пред другите, по-скоро ще направи всичко възможно за да се сближи, дори и с хората, които не харесва, само и само да не остане сама със своите фобии, които никога не я оставят на мира. Нейните капризи също са част от недостатъците, които притежава Девата и които могат да вбесят и най-търпеливия човек в света.

За Девата всичко не само, че трябва да бъде идеално изпипано, но и точно както е изобразено в главата ѝ, но тук проблемът идва, че тя самата е убедена, че друг не може с такъв финес да изпипа детайлите и да направи нещо по-перфектно, защото тя е най-големият специалист по всички въпроси. Ако тя не се е включила в работния процес винаги ще намери за какво да се хване и ще пусне хапливите си коментари пред колегите за да им демонстрира всички грешки, които са допуснали досега. 

Девата е знак, който обича да демонстрира своите перфектни трудови навици и неуморима природа, но истината е, че често това го прави само за пред останалите, като същевременно се опитва да се изхитри, влагайки минимум усилия, след което очаква максимум признателност, аплодисменти и печалба.

Девата просто си е такава - практична и носеща огромни странности, но истината е, че с това нейно поведение лесно може да извади от контрол хората около себе си и да си навлече гнева им. Въпреки големите си трески за дялане не можем да отречем нейните свръх качества, които я правят изключително добронамерена, умна, стабилна и отличаваща се със своята силна духовност, служба към онеправданите и точна преценка, спрямо хората около себе си.