Земният и тайнствен път на всяка зодия – Близнаци и Рак

  • Сподели:
Земният и тайнствен път на всяка зодия – Близнаци и Рак

Зодиите са пряко свързани с темперамента, нрава и характера на определен човек, а начинът по който астролозите успяват да разкодират тези важни критерии, по които да направят пълен анализ на личността се крият в близката връзка между астрологичните знаци и Планетите.

Всеки има своя предначертана съдба и зодиакалният знак е един от начините, чрез който можем да разберем какво се крие в нашето минало и бъдеще. Зодиакалните знаци са дванадесет, именно колкото са и месеците от годината и всеки зодиакален знак упражнява влияние над тези хора, които са родени под неговото управление.

Зодиите имат способността да ни разкрият по какъв начин този астрологичен знак ще успее да премине през своя земен път. Разберете каква е предначертаната съдба на всяка зодия и по какъв начин ще се развие животът ѝ.

Близнаци
Това е зодията, която обхваща периода между 21 май – 21 юни. Родените под този астрологичен знак ще бъдат начетени, харизматични, интелигентни и с огромно желание за придобиване на нови знания. Освен свръх интелигентността, този знак ще бъде зареден с мъдрост и доброта. Хората около него, дори тези, които са най-близки до сърцето му, тайно ще завиждат на неговия характер, постижения и възходи, защото Близнакът ще носи свръх дарбата винаги да постига желаното и да стои с едно стъпало по-високо от другите.

През живота си, той ще има много възможности за придобиване на големи печалби и богатства. Този знак бързо ще се ядосва, но жалостивата му природата, няма да му позволява дълго време да се сърди, защото той ще носи състрадателна и добра душа. Близнакът ще носи белег на главата или краката си. Когато усети, че някой страда, той ще страда заедно с този човек.

Характерът му ще бъде променлив, както и настроенията му, но той ще се отличава от останалите знаци, чрез непрестанното си говорене на всякакви теми. Близнакът ще обича да се забавлява с близките си хора и приятели, като непрестанно се шегува, но неговата шега, никога няма да бъде обвързана със злоба.

Това ще бъде зодията, на която абсолютно всичките желания ще се сбъднат, защото Близнакът ще притежава свръх силите да постига бързо мечтите си. На тази зодия ѝ е отреден щастлив живот, изпълнен с много пътешествия и духовна мъдрост, с която умело ще успява да зарази и останалите хора.

Рак
Тази зодия, ще упражнява влиянието си в периода между 22 юни – 22 юли. Хората родени под този зодиакален знак, ще носят добра душа, ще бъдат чувствителни, сърдечни и изключително трудолюбиви. Ракът ще успява да се пали от най-малкото, но този гняв бързо ще преминава и ще бъде изместен от широката усмивка и шегите му.

Тази зодия ще притежава красива външност и черти, ще бъде надарена със сила и една свръхчовешка смелост. Хората, родени под влиянието на тази зодия, дълго време ще помнят нанесената им обида и търпеливо ще изчакват момента, в който да си отмъстят за причинената им болка.

Този астрологичен знак около кръста ще носи белег от ухапване от животно. Животът му ще бъде като виенско колело, което никога не спира на едно място и което е изпълнено с много възходи и падения. Хората истински ще го харесват и ще се възхищават на неговото усърдие и енергичност. Предначертан му е дълъг живот, изпълнен с много щастие, но и нужните уроци, които всяко човешко същество трябва да си набави приживе.